Nikola Rađen ponovo zaljubljen: Ova pevačica osvojila srce vaterpoliste? (foto)

Autor:

22.01.2021 12:15

Foto:

Foto:



Nikola Rađen poznat je kao neko o kome javnost ne piše prečesto, zato je vest da je proslavljeni vaterpolista u srećnoj vezi podigla dosta prašine u domaćim medijima. I ovog puta, njegovo srce osvojila je atraktivna pevačica. Naime, posle razvoda od Ane Kokić, sa kojom ima dve ćerke, Nikolin ljubavni život bio je nepoznanica. Međutim ako je verovati domaćim medijima, Rađen je ponovo zaljubljen!

Nekadašnji reprezentativac već tri meseca, navodno, uživa u emotivnoj vezi s devojkom, koja se javnosti predstavila učešćem u muzičkom takmičenju 'Pinkove zvezde', saznaje 'Blic'. U pitanju je mlada i atraktivna Milica Ristić, sa kojom vaterpolista ovih dana uživa u ljubavi.

Pročitajte i Nikola Rađen o povratku kući: Ćerkama su potrebni i mama i tata

Nikola Rađen, Foto: Dalibor Danilovic

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu - ističe izvor, koji se igrom slučaja našao u lokalu, u prisustvu novopečenog para, koji je razmenjivao nežnosti.

Iako se nije proslavila u pomenutom takmičenju, te je zapaženiji uspeh izostao, Milica je nastavila da se bavi pevanjem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)

- Milica je, takođe, diplomirani ekonomista, ali se mnogo više bavi pevanjem. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im zasad ljubav cveta. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole. Za njihovu ljubav zna mali broj ljudi, tačnije, njihovi bliski prijatelji, ali to ne znači da se kriju. Jednostavno nisu želeli od toga da prave neku pompu, s obzriom na to da su tek na početku veze. Ipak, jako im je lepo zajedno - zaključio je neimenovani izvor za pomenuti list.

Nikola se za sada nije oglašavao u javnosti povodom ovih navoda, a dok čekamo da se vaterpolista oglasi, pogledajte fotografije atraktivne Milice u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Ristic (@_milica_ristic)