Vanja Nenadić: Vreme je da se vrati empatija!

Autor:

26.01.2021 15:20

Foto:

Foto:



Nakon serije „Biser Bojane“ mlada glumica Vanja Nenadić u žižu javnosti vratila se serijom „Tajna vinove loze“ koja već obara rekorde gledanosti i u kojoj ona ima zapaženu ulogu. O iskustvu sa snimanja ima samo reči hvale.

– Nismo na umu imali neku određenu ciljnu grupu, već mislimo da je serija za sve generacije i prema prvim reakcijama vidimo da je tako. Zvučaće kao floskula, ali zaista nije tako, kada kažem da smo uživali radeći sa tako sjajnom ekipom. Na snimanju je svakog dana vladala porodična atmosfera i imali smo privilegiju da radimo sa vrhunskim glumcima koji su istovremeno divni, skromni ljudi. Obožavam ih! Davali su nam i dragocene profesionalne savete. Smatram da je energija na snimanju presudna za uspeh svakog projekta – objasnila je talentovana glumica u emisiji „Kec na jedanaest.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Vanja Nenadić smatra da nasilje uvek treba prijaviti

Istakla je i da bi veoma volela da se nastavi snimanje serije „Tajkun“ i da se tome nada i potajno raduje, a osvrnula se i na slučaj Aleksić i zlostavljanje koje su preživele njene koleginice Milena Radulović i Iva Ilinčić. (Pročitaj: Iva Ilinčić – Istina oslobađa, a žrtva govori o bolu onda kad je spremna)

Na nadležnim organima je da taj slučaj dovedu do kraja, a jedino što mi možemo je da im pružimo podršku. Njima i svim devojkama koje su doživele nešto slično. Da ih podržimo i pozovemo da nasilje prijave. Živimo u vremenu u kojem je empatija zaboravljena, ali sada se nešto dogodilo – vreme je da se to promeni i čini mi se da hoće na osnovu reakcija cele javnosti – istakla je Vanja Nenadić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanja Nenadić (@vanjnj)

Lana Dedić

Autor