Marko Jarić iznenadio javnost - Bivši košarkaš doneo veliku odluku!

Autor:

27.01.2021 21:45

Foto:

Foto:



Proslavljeni srpski sportista Marko Jarić oduvek je važio za velikog zavodnika, ali i nekog čije je srce izuzetno teško osvojiti. Međutim, brazilski super model Adrijana Lima, koja mu je podarila dve ćerke, uspela je u tome, barem na kratko. Nakon razvoda od Lime, Jarić je s mnogo opreza ulazio u emotivne veze, te je dosta dugo bio sam.

No, poslednje tri i po godine zbogdna američka manekenka Boni Mjuler odlično se uklopila u Markov način života, pa su svi njegovi beogradski prijatelji zaljubljenom paru prognozirali vančanje. Posebno nakon što je Boni otvoreno govorila o tome kako želi da se uda, te da se ostvari u ulozi majke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

Prema ćerkama svog emotivnog partnera bila je zaista brižna, te je uživala provodeći vreme u njihovom društvu, čak je i nekadašnja 'srpska snaja' bila srećna kada je saznala da su njene i Markove naslednice u društvu simpatične Boni.

Ipak, nešto je očigledno krenulo po zlu, te je zaljubljeni par odlučio da stavi tačku na dugogodišnju vezu, iako su im svi prognozirali venčanje. Za sada, Marko se nije oglašavao na ovu temu, te ćemo za zvaničnu potvrdu ipak morati da sačekamo još neko vreme.

Pročitajte i Marko Jarić: Nova ljubav osvežava

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Janina Mueller✨ (@bonniejanina)

Sam Marko oduvek je bio predan roditelj, te je svaki momenat slobodnog vremene posvetio naslednicama Sijeni i Valenitini.

- U momentu kada se Valentina rodila, shvatio sam da sve što sam napravio u životu i karijeri, nijedan uspeh ni medalja, ne može da zameni ovaj osećaj i da praktično ništa nisam uradio do tog trenutka. Za sada ne mogu da planiram kakav ću biti otac ili kakav želim da budem, a vreme će sve pokazati – rekao je Jarić odmah po rođenju Valentine, a u međuvremenu je postao otac za primer, prenosi Story.rs