Milica Todorović otklonila sve sumnje, ovo je istina!

Autor:

28.01.2021 18:00

Foto:

Foto:



Već neko vreme novinske stupce punili su naslovi o novom dečku Milice Todorović. U pitanju je proslavljeni košarkaš Marko Jarić, koga su domaći mediji nekoliko puta povezivali sa atraktivnom pevačicom, iako se oni do sada nisu oglašavali povodom ovih navoda, Milica je sada odlučila da otkloni sve dileme.

Naime, pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja o svom emotivnom partneru, te je u emisiji 'Ekskluziv' objasnila o čemu je zapravo reč.

Milica Todorovic, Foto: Jakov Simovic

- Ja dečka, čoveka, zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli, tako da ne znam odakle te nebuloze što se tiče toga da smo mi u neko šemi, vezi... Bože! Evo, ne znam odakle im i zašto, pobogu Marko Jarić i moja malenkost - rekla je Milica, vidno zbunjena i nastavila u istom dahu:

- Mada, dobro, ja sam već navikla, mene više ništa ne iznenađuje, toliko godina sam na estradi... Kada vidim, kažem samo: Bože, svašta, i iskuliram - objasnila je Milica kako reaguje na brojne spekulacije, prenosi Mondo.

Pročitajte i Milica Todorović ekskluzivno za Gloriu: Želim da se ostvarim kao majka, javlja mi se majčinski instinkt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

Podsetimo, nakon nedavnog rastanka sa Petrom Strugarom emotivni život Milice Todorović izazivao je veliku pažnju domaće javnosti, te su pojedini mediji preneli kako su zajednički prijatelji pevačice i Marka Jarića odlučni u nameri da ih spoje, međutim, sada je Milica demantovala takvu mogućnost. Da li Milica uživa u ljubavi i sa kim javnosti za sada nije poznato.