Jelena Karleuša zna šta je najbolje za Duška: Srećan je!

Autor:

28.01.2021 21:45

Foto:

Foto:



Iako su donedavno domaći mediji pisali o navodnom rastanku, Jelena Karleuša i Duško Tošić nastavljaju da dokazuju da je njihova ljubav itekako jaka, a poslednja objava pop dive samo je jedna u nizu koja to potvđuje.

Naime, nekoliko dana nakon proslave rođendana gde je Duško sa svojom suprugu, porodicom i najbližim prijateljima uživao, te punio baterije za nastavak sezone, srpski fudbaler ima još jedan razlog za slavlje. Duško je i zvanično potpisao novi ugovor sa jednim turskim klubom, a Karleuša nije mogla da sakrije sreću zbog uspeha njenog supruga, te mu je uputila javnu čestitku koja je oduševila njihove obožavaoce.

Dusko Tošić, foto: Jelena Karleusa Instagram prntscr

- Čestitam Dušku potpisivanje ugovora sa klubom u Istanbulu. Turska je zemlja koja ga neizmerno voli i poštuje. Trenutno se nalazi u novom kampu i srećan je - poručila je Karleuša na svom Instagram storiju. Uz pomenutu poruku diva je objavila i fotografiju svog voljenog supruga.

A iako će ponovo biti razdvojeni, Jelena i Duško potrudili su se da vreme koje su proveli zajedno iskoriste kako bi uživali u vremenu koje su proveli zajedno. Supružnici su takođe uspeli da demantuju navodni rastanak na kom su mediji insistirali, a njihov brak sada je jači nego ikad.

Pročitajte i Duško Tošić u zagraljaju druge žene: Šta za to vreme radi Jelena Karleuša? (foto/video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija)