Vesna Zmijanac će muziku zameniti unosnim poslom u koji ulaže 30.000 evra?

Autor:

02.02.2021 19:00

Foto:

Foto:



S obzirom na trenutne okolnosti i činjenicu da su zabranjena veća javna okupljanja, brojni umetnici našli su se u nezavidnom položaju. Koncerti i nastupi su otkazani, putovanja ograničena, a predstave se održavaju u polupraznim salama kako bi se ispoštovale preporučene mere zaštite. Kako bi se izborili sa krizom koja traje već nekoliko meseci, poznati se dovijaju na najrazličitije načine.

U skladu sa novonastalom situacijom, ponaša se i Vesna Zmijanac. Prema pisanju pojedinih medija, ona je odlučila da na svom imanju u podnožju Bukulje počne sa uzgojem aronije. (Pročitaj: Umesto parfema, Jelena Đoković uvek koristi ovo)

Poznato je da je aronija sjajan saveznik u jačanju imuniteta, a činjenica je da ljudi sve više počinju da vode računa o zdravlju. Upravo u tome, Vesna vidi svoju šansu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Vesna Zmijanac odlazi u poljoprivrednike?

Prema pisanju "Kurira", folk zvezda se već raspitala o uslovima neophodnim za proizvodnju hranljivih bobica. Ispostavilo se da je zemljište koje poseduje adekvatno za uzgoj aronije, tako da će već ovog proleća početi sa sadnjom manje količine.

Ukoliko sve bude teklo po planu, veću količinu aronije zasadiće u jesen, kad je to i preporučljivo, i tada će u proizvodnju uložiti čak 30.000 evra. (Pročitaj: Kada je videla iznenađenje, Ivanu Korab savladale emocije, a bilo je i suza)

Pevačica planira da, ukoliko posao zaživi, dokupi još zemljišta u okolini, kako bi povećala proizvodnju. Ona je trenutno u potrazi za ljudima koji će raditi na njenom imanju.

Lana Dedić

Autor