Važi za jednog od najpametnijih ljudi u Srbiji, a iznenadiće vas šta misli o sebi

Autor:

03.02.2021 20:00

Foto:

Foto:



Reditelj Milorad Milinković, jedan od tragača u kvizu „Potera“, važi za svestranog čoveka koji brojne podatke ima u malom prstu. Baš zato, mnoge je iznenadio priznanjem da ipak ima dosta stvari o kojima jako malo zna.

– Ne smem sada da vam otkrivam koje su to oblasti, jer bi mi sigurno dali takva pitanja u kvizu, ali naravno da niko ne zna sve. Ima jako mnogo stvari o kojima jako malo znam. Inače, rejting emisije je mnogo veći kada tragači gube, ali ne smem da otkrivam šta sve ne znam – uz osmeh je rekao Milinković u emisiji „Kec na jedanaest“. (Pročitaj: Nina Janković Dičić i Gordan Kičić – Ljubav je glavni faktor za sreću)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Potera Kviz Lovin (@potera_qzlovin)

– A kada me pitate otkud znam sve što znam, verujte da pojma nemam. Skupe se te informacije vremenom i srećom ih ne zaboravljam. Naslušao sam se svega tokom svih ovih godina otkako radimo kviz. Ovo je inače osma sezona. U prvoj sezoni je bilo najviše tih teorija zavere. Meni je lično najsmešnija ona da imamo nevidljive bubice putem kojih nam govore tačne odgovore. Istina je zapravo, i to je suština ovog kviza, da se takmičari nadmeću sami sa sobom. Kada oni znaju, mi im ne možemo ništa. Ne možete pobediti ako nemate znanje – istakao je Milinković. (Pročitaj: Goran Marković – Neke stvari ne shvatate, a posle je kasno)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Potera Kviz Lovin (@potera_qzlovin)

Milorad Milinković se našao u mnogo smešnih situacija

Kada je reč o najsmešnijim situacijama sa kojima se susreo tokom rada u kvizu, u pamćenje su mu se urezale dve.

– Prva je bila kada sam znao ime nekog jutjubera, jer moja ćerka stalno to gleda, pa i ja znam sve da ih pobrojim, a druga smešna sitaucija desila mi se u Bokeškoj ulici u Podgorici, kada je ispred mene iskočio jedan rmpalija i pitao me kako je devojačko prezime Jovanke Broz. Odgovorio sam – Budisavljević, a on se sav srećan vratio za sto i rekao – Vidiš da zna! Verovatno je neka opklada bila u pitanju.

Lana Dedić

Autor