Slučajnost ili ne? Isplivala slika Megan Markl koja govori mnogo toga!

Autor:

04.02.2021 13:45

Foto:

Foto:



Od prvog trenutka kada su obelodanili emotivnu romansu vojvoda i vojvotkinja od Saseksa imaju svu pažnju javnosti. Princ Hari se zbog ljubavi odrekao kraljevskih dužnosti i odselio iz rodne Britanije u Ameriku kako bi tamo započeo drugačiji život sa suprugom Megan Markl i sinom Arčijem daleko od očiju britanske javnosti.

Kako su naveli, razlozi za ,,izlazak" iz kraljevske dinastije je taj što žele da postanu finansijski nezavisni i da sinu obezbede širi dijapazon prilika u budućnosti koje stiče boravkom na dve adrese, u Sjedinjenim državama i Velikoj Britaniji.

Pročitaj i: Megan Markl: Nekoliko lekcija o stilu 

Foto: Dominic Lipinski - WPA PoolGetty Images via Guliver

Krajem prošle godine imali su svoj prvi podkast na platformi ,,Spotifaj" gde su pričali o porodici, promenama koje su načinili u poslednje dve godine a na kraju priče se pojavljuje i jednoipogodišnji Arči. Letos su kružile priče da je Megan izgubila bebu koje je ona i potvrdila, a demantovala priče o razvodu - o tome više čitajte ovde.

Ne znamo da li Megan Markl veruje u sudbinu, ali fotografija koju smo pronašli na društvenoj mreži Fejsbuk može posvedočiti da ništa u životu nije slučajno. Naime, ona sa prijateljicom pozira ispred Bakingemske palate davne 1996. godine sa širokim osmehom, ne sluteći šta će joj se dešavati u budućnosti.

Megan Markl ispred Bakingemske palate 1996. godine.


Priče ,,rekla-kazala" kruže i oko ove fotografije, komentari su razni, neki osuđuju Megan da je već tada ,,kovala" plan kako da se domogne kraljevskog trona, drugi hvale njen prirodan izgled i ne mogu da se načude slučajnosti koju ova slika nosi. Bilo kako bilo, jedno je sigurno - vojvodski par uživa u ljubavi i ne obaziru se na svkaodnevne komentare, na leto planiraju posetu Velikoj Britaniji što će biti prvi odlazak u rodnu zemlju princa Harija od odricanja kraljevskih dužnosti i selidbe u Ameriku.