Šakira rodila fudbaleru dva sina, a odbija da mu izgovori sudbonosno da!

Autor:

09.02.2021 16:45

Foto:

Foto:



Jedan od najskladnijih parova na svetskoj javnoj sceni jesu kolumbijska pevačica Šakira i fudbaler Žerar Pike. Iako se pre nekoliko godina pronela vest da su stavili tačku na svoj emotivni odnos, veoma brzo je ista tvrdnja i demantovana i par je nastavio da uživa u ljubavi koja traje 11 godina.

Tokom zajedničkog života, dobili su dva sina kojima su dali popularna imena i u našoj zemlji - Milana i Sašu, 2013. odnosno 2015. godine.

Njihova ljubavna priča počela je 2010. kada su se upoznali na svetskom prvenstvu u fudbalu održanom u Južnoafričkoj Republici, gde je Šakira pevala himnu prvenstva, a Pikeov tim postao najbolji na svetu. Iako im niko nije prognozirao blistavu budućnost, uspeli su da pobiju predrasude i već više od decenije uživaju daleko od očiju javnosti u zajednici punoj ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


Možda je i jedan od uzroka njihovog uspeha baš i to što Kolumbijka odbija da se uda za Žerara, bez obzira na veliku ljubav i porodicu koju su osnovali.

,,Da budem iskrena, brak me mnogo plaši. Ne želim da me on vidi samo kao ‘suprugu’. Hoće da me vidi kao devojku, ljubavnicu, zabranjeno voće… Razumete? Hoću da ga držim u pripravnosti, da misli da je sve moguće i da zavisi od ponašanja”, rekla je Šakira svojevremeno gostujući u jednoj emisiji sa Pikeom.

Pročitajte još: Šakira diplomirala filozofiju u karantinu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


Podsetimo, pevačica je pre nego što je uplovila u romansu sa fudbalerom bila u braku sa Antoniom Del Ruom sa kojim je tokom razvoda imala brojne probleme.On ju je tužio za 250 miliona dolara, a zatim za 100 miliona dolara optužujući je da uspešno vodio njenu karijeru čitavu deceniju, ali kada je ona prekinula njihovu poslovnu saradnju on je pretpeo strahovit poslovni gubitak.

S obzirom na neslavno iskustvo koje je imala tokom prvog braka i razvoda, veruje se da je i to jedan od jakih razloga zašto Šakira pokušava da izbegne oltar još jednom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)


Još jedna zanimljivost koja se veže za pevačko-fudbalski par je i ta da im je istog dana rođendan. Šakira je starija od svog partnera 10 godina, i 2. februara su proslavili 44. , odnosno 34. rođendan zajedno sa sinovima!