Danas je jedna od najlepših Srpkinja, a kako je izgledala kao mala? Danijela Dimitrovska oduševila sve!

Autor:

10.02.2021 14:35

Foto:

Foto:



Svetski top model i supruga Ognjena Amidžića slovi za jednu od najlepših žena sa naših prostora. Uvek doterana, prirodno lepa sa širokim osmehom pleni gde god da se pojavi.

Majka je sedmogodišnjeg sina, Matije, a žene je uvek pitaju za savet kako da izgledaju vitko i negovano kao ona.

Tokom karijere, menjala je često adrese prebivališta, radila sa najpoznatijim svetskim brendovima, predstavljala svoju zemlju na najlepši mogući način, ali se zbog ljubavi vratila u domovinu i ovde osnovala porodicu sa voditeljem Ognjenom, Amidžićem pre 9 godina. Sada je vlasnica modne agencije i uči mlađe naraštaje svim tehnikama zanata, i njeni učenici su planetarno popularni, što je velikim delom njen uspeh.

Lepa Požarevljanka ima mlađu sestru za koju je veoma vezana i neretko provode vreme zajedno sa svojim porodicama putujući. Sada je mlađa Dimitrovska na svom Instagram profilu podelila sliku iz najranijeg detinjstva sa ulica njihovog rodnog grada i oduševila sve.

Pročitajte još: Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić: Jači od problema

Dok je Ivana u naručju, mala Danijela stoji pored mame i osmehuje se fotoaparatu. Ova fotografija pokazuje da je uspešna manekenka od malena znala čime će se u životu baviti, a o lepoti ne treba uopšte diskutovati.