Događaj koji je Demi Lovato umalo koštao života: Rekli su mi da mi je ostalo pet minuta!

Autor:

18.02.2021 15:41

Foto:

Foto:



Američka umetnica Demi Lovato u životu susrela se sa mnogo poteškoća, te je utehu pronalazila u raznim porocima koji su vremenom potpuno narušili njeno zdravlje. Iako ima svega 28 godina, više puta gledala je smrti pravo u oči, no ipak je uspela da izađe kao pobednik.

U dokumentarcu 'Dance with the Devil' Demi Lovato otkrila je detalje svog hoda po ivici, te bliskom susretu sa smrću.

- Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Lekari su tada rekli da mi je ostalo pet do deset minuta života - rekla je Demi u pomenutom dokumentarcu.

Demi Lovato, foto: Frazer Harrison/Getty Images via Guliver

Kako su tada izveštavali strani mediji, Demi se predozirala heroinom. Pevačica i glumica u dokumentarnoj seriji upoređuje sebe sa mačkom, aludirajući na legendu koja kaže da mačke imaju devet života.

- Znate, ja živim deveti život. Spremna sam da se ponovo bavim onim što volim, a to je muzika - odlučno je rekla umetnica, koja tvrdi da je buran period iza nje. Međutim otkrila je da se i dalje bori s brojnim posledicama.

Pročitajte i Prekinula upotrebu filtera i fotošopa: Demi Lovato pokazala kako zaista izgleda u kupaćem kostimu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

- Imam oštećenja mozga i danas se borim s posledicama. Ne vozim automobil jer imam problema sa vidom. Zaista je bila velika stvar kada sam uspela da pročitam knjigu, recimo, dva meseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen.

U pomenutom dokumentarcu takođe se pojavljuje i pevačicina majka Dijana de la Garsa, očuh Edi i sestra Dalas kao i mlađa polusestra Medison. Trejler počinje fotografijama Demi Lovato iz detinjstva, prikazima njene uspešne karijere u Diznijevim serijama, ali i burnih meseci koji su prethodili predoziranju koje ju je umalo koštalo života.