Kako se poslednjih dana sunce stidljivo pojavilo nakon nekoliko tmurnih i kišovitih dana, tako je sve živnulo. Međutim, trenutne mere i restrikcije povodom pandemije korona virusa sprečavaju nas da u potpunosti uživamo u čarima sunčanih dana. Ipak, to nas ne sprečava da maštamo, zamišljamo i prisećamo se nekih boljih vremena, a naša proslavljena teniserka Ana Ivanović poslednjom fotografijom na svom Instagram profilu potrudila se da nas podseti kako je to nekada izgledalo.

Naime, Ana se na Instagramu prisetila jedne prelepe noći, koja je potpuno protekla u njenom znaku, teniserka je izgledala fenomenalno. Elegantna i odmerena ali u isto vreme izazovna u savršenoj beloj haljini bez bretela pozirala je s pirokim osmehom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Bukvalno brojim dane do povratka u normalu. Do tada, trebalo bi da se prisetimo savršenih noći, nalik na ovu - poručila je Ana u opisu fotografije.

Pomenuta haljina savršeno pristaje atraktivnoj liniji tela, a zavodljivi šlic na boku čini je izuzetno seksepilnom. Iako je izuzetno jednostavna, haljina u potpunosti ističe sve atribute, a možda je zapravo u tome njena čar?

Prelepu letnju haljinu, Ana je uklopila sa šik zelenim sandalama sa potpeticom. Njihov interesantan dizajn i zabavna letnja boja u potpunosti su došlu do izražaja u ovoj kombinaciji.

Pročitajte i Dame istančanog ukusa: Ana Ivanović i Kejt Midlton ponele indentičan - kojoj bolje pristaje?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Stil naše najlepše teniserke oduvek je bio promišljen i odmeren. Ana obožava klasiku, a poznato je da ne voli da se razmeće luksuznim komadima, što je čini ništa manje romantičnom ili ženstvenom.

Međutim, kad kad iznenadi svoje obožavaoce odvažnim, seksepilnim i glamuroznim 'outiftom'. Baš takva bila je i njena praznična crna toaleta.

Čitajte i: