Emotivni života Kloi Kardašijan izazivao je veliku pažnju u rijaliti šou 'U korak sa Kardašijanovima'. Razvod braka podnela je teško, a drama koju je kasnije proživela sa dečkom Tristanom Tompsonom, uzdrmala je javnost iz temelja. Naime, dok je bila u porodilištu, svi mediji preneli su paparaco fotografije, njenog dečka, uhvaćenog u prevari. Oporavak od šokantnog saznanja trajao je dugo, a gledaoci su zavoleli Kloi upravo zbog toga što svoje emocije nikada nije krila.

Poslednjih meseci, sve glasnije se priča o tome da je Kloi, uprkos svemu, oprostila Tristanu, a mnogi su čak pomislili da je nova trudnoća Kloi Kardašijan razlog zbog kog se planetarno popularni rijaliti šou gasi. Kloi je odlučila da sredi odnose sa ocem svoje ćerkice Tru, a kako se čini, izuzetno je uspešna u toj ideji. Naime, njena poslednja 'Instagram' objava probudila je velike sumnje kod pratilaca, a svetski mediji iskoristili su je kao povod za vest dana - verila se Kloi Kardašijan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

Šuškalo se da su NBA zvezda Tristan Tompson i Kloi Kardašijan sredili svoj odnos i ponovo otpočeli romansu, ipak, porodica Kardašijan, odlučila je da intimu Kloi sačuva od radoznalih pogleda. Iako je sve u vezi njenog emotivnog života u poslednje vreme bilo tajanstveno, sada je na domalom prstu leve ruke zablistao dijamant, koji sugeriše samo jedno, Kloi Kardašijan rekla je 'da' Tristanu Tompsonu.

Pročitajte i Muke Kloi Kardašijan: Kad ti sestre pokidaju živce (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Ipak, najpoznatija "mamadžerka" na svetu nije se oglasila tim povodom, baš kao ni Kloi, a šta je istina ostaje da vidimo.

Čitajte i: