Nova luksuzna kuća Jelene Karleuše - Detalj u sobi Atine Tošić oduševio sve! (video)

Autor:

23.02.2021 18:00

Foto:

Foto:



Duško Tošić i Jelena Karleuša vilu na Dedinju, koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, platili su 2.500.000 evra. U njihovom raskošnom domu, sve je osmišljeno sa ukusom, a Jelena posebno voli veliko dvorište sa bazenom, koje je pogodno za organizovanje velikih proslava.

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena – unutrašnji i spoljni, dve garaže, a zidovi kuće kriju pravi raj, koji je Jelena sa uživanjem uređivala, kako bi svaki od članova porodice imao kutak za sebe.

Pročitajte i Jelena Karleuša nikad iskrenija: Duško, tebe niko ne može da uprlja!

 

I dok Jelena najviše vremena provodi u svom skupocenom garderoberu, Atina i Nika imaju zasebne sobe, koje su u potpunosti uređene po njihovim željama. Svaka od devojčica ima i svoju terasu i kupatilo.

Atina Tošić, koja je i fizički, ali i karakterno kopija svoje mame, postala je "Tik Tok" zvezda, a onda je odlučila da hiljadama svojih pratilaca pokaže mali kutak svog raja. Soba Atine Tošić je pravo carstvo za devojčice. Sve je u roze i belim tonovima i "cozy" i preslatko.

Pročitajte i Duško Tošić u zagraljaju druge žene - Šta za to vreme radi Jelena Karleuša? (foto/video)

Pravu "tinage" sobu krase posteri sa motivacionim porukama, koji se nalaze iznad uzglavlja kreveta, a ono što sobi daje posebnu atmosferu je i roze svetlo, koje čini da kutak izgleda ušuškano.