Retko ih viđate zajedno - Tijana Bogićević kraj ovog muškarca pronašla je mir! (foto)

Autor:

23.02.2021 19:30

Foto:

Foto:



Tijana Bogićević koja godinama svojim čarobnim glasom iz senke daje posebnu notu drugim izvođačima svoj ljubavni život nikada nije eksponirala. Ipak, nakon polufinala Beovizije, gde se pojavila u pratnji misterioznog muškarca, radoznalim očima javnosti nije promakao.

Tijana Bogicevic, foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Tijana Bogićević, skoro šest godina uživa u skladnom i srećnom brakom sa Afroamerikancem Markom Robertsonom. Iako niko nije slutio da se Tijana dugi niz godina zabavlja sa pomenutim muškarcem, čini se da ona i njen izabranik čine zaista lep par, ali da su pre svega srećni.

Njihovo prvo pojavljivanje u javnosti proteklo je savršeno, Tijana i Mark zajedno su izašli na scenu kako bi otpevali duet 'Arcade', a njihov nastup publika je nagradila gromoglasnim aplauzom. O svom izabraniku Tijana ima samo reči hvale, a njihovo poznanstvo datira još iz davne 2006. godine.

Tijana Bogicevic, foto: Dalibor Danilovic

- Sa Markom sam se upoznala 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok sam ja tada bila stalni član njegovog benda. Nastavili smo kontakt preko društvenih mreža, a pre godinu dana počeli smo intenzivnije da se čujemo. On je ubrzo došao kod mene u Srbiju, pa ja kod njega u Ameriku, a venčali smo se na prvu godišnjicu veze - istakla je Bogićevićeva za magazin Hello, te dodala:

- Želeli smo da naše venčanje bude u velikoj kući, gde će biti smešteni svi gosti i ispunili smo sebi želju. Imali smo tridesetak zvanica. Pošto moji roditelji i najbliži prijatelji zbog komplikovane procedure oko dobijanja viza nisu mogli da budu sa nama, organizovali smo im direktan prenos slavlja preko Jutjuba.

Pročitajte i Romantika na Menhetnu: Tijana Bogićević u Njujorku snimila spot za pesmu 'Nekako, nikako'

Tijana Bogićevič, foto: Dalibor Danilovic

Osim što joj je život sa partnerom izuzetno prija, interesantna je činjenica da je zbog crkvenog venčanja Mark promenio veru, te je sada pravoslavac. Ovakvu odluku svog supruga, Tijana je objasnila sledećim rečima.

- Moram da razbijem fascinaciju naših ljudi o strancima koji prelaze u pravoslavlje. Amerika je zemlja u kojoj je zastupljena velika sloboda religija i u jednoj ulici možete da vidite 20 različitih verskih zajednica. Mark je i ranije bio hrišćanin, a sada je prešao u pravoslavlje. Dopadaju mu se naše crkve, osećaj mira i spokoja u njima, a posebno je oduševljen kako su oslikane - otkrila je svojevremeno Tijana za Novosti.

Pročitajte i Tijana Bogićević: Filadelfijska avantura uz Al Kaponea i Rokija Balbou

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijana Bogicevic (@tijanabogicevic_music)

Na prvi pogled intrigantan i neobičan par, Tijana i Mark zapravo su potpuno opušteni, uživaju u svojoj ljubavi i ne obaziru se previše na komentare. O njima se zna tek dovoljno, a o njihovoj ljubavi ne vredi trošiti reči, dovoljno je pogledati fotografije.