Princ Hari priznao zašto je napustio kraljevsku porodicu: To je uništilo moje mentalno zdravlje, bilo je otrovno!

Autor:

26.02.2021 13:45

Foto:

Foto:



Vest da se princ Hari sa svojom suprugom Megan Markl odrekao kraljevskih dužnosti i odlučio da napusti rodnu Englesku, do temelja je potresla Britansku monarhiju. Tamošnji mediji izuzetno teško su prihvatili činjenicu da su ostali bez jednog od dvojice prinčeva, a napisi koji su se tada pojavljivali u medijima nisu bila ni malo prijatni.

Megan i Hari, foto: Samir Hussein/WireImage via Guliver

Ipak, Bakingemska palata ali i sami Hari i Megan vešto su izbegavali konkretan odgovor na pitanje - zbog čega su se odlučili na tako drastičnu odluku? Nagađanja su se smenjivala iz dana u dan, ali konkretnih informacija nije bilo, do sada.

Naime, princ Hari, odlučio je da prekine ćutanje i otkrije šta se zapravo desilo. Vojvoda od Saseksa u razgovoru sa Džejmsom Kordenom u njegovom 'Late late show' otvorio je dušu i gledaocima ispričao svoju stranu priče. Kao i svakom roditelju, Hari se vodio roditeljskim instinktom, koji je na kraju bio presudan u toj situaciji, ali je insistirao na tome da se nije odrekao svega, već da je odstupio.

Pročitajte i Arčijevoj sreći nikad kraja - Megan i Hari otkrili pol bebe!

Foto: Dominic Lipinski - WPA PoolGetty Images via Guliver

- Nisam odšetao. Napravio sam ono što bi svaki suprug i otac napravio - morao sam da odvedem porodicu iz Velike Britanije - otkrio je princ Kordenu, te nastavio - ali nikad se nismo udaljili, a što se mene tiče, nikada i neću otići.

Hari je takođe pomenuo i brojne britanske tabloide, čiji su naslovi u nekim momentima bili zaista degutantni, te je istakao da mu je draže prikazivanje istorije njegove porodice u seriji 'The Crown', jer se oni zapravo ne foliraju. Osim toga, istakao je i da je celo okruženje tada bilo loše po njegovo zdravlje.

- Kao što su mnogi mogli da primere, stvoreno je zaista teško okruženje. Svi znamo kakva može da bude britanska štampa. I to je uništilo moje mentalno zdravlje. Govorio sam sebi, ovo je otrovno!

Jedna od stvari koja je takođe oduševila pratioce pomenutog šoua bio je i način na koji je realizovan. Naime, princ Hari i Džejms Korden razgovarali su u dabl deker kabrio autobusu, uživajući u prelepom vremenu i suncu.