Nezimerna radost u domu Filipa i Danice Karađorđević: Anđele naš ostani uvek hrabar!

Autor:

26.02.2021 19:20

Foto:

Foto:



Princ Filip i njegova supruga princeza Danica danas itekako imaju povoda za slavlje. Naime, na današnji dan, pre tri godine, u njihov život došao je njih preslatki sin Stefan Karađorđević. Ponosna majka sinu je putem društvene mreže Instagram čestitala rođendan, a uz porodičnu fotografiju podelila je i emotivan opis.

- Srećan treći rođendan, anđele naš! Rasti lepo, raduj se i ostani uvek hrabar - poručila je princeza Danica Karađorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Karadjordjević (@danamaar)

Osim brojnih pratilaca koji su se priključili čestitakama, na društvenim mrežama oglasili su se i prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga princeza Katarina Karađorđević, koji su unuku čestitali rođendan.

- Naš unuk danas slavi treći rođendan. Srećan rođendan, dragi Stefane - piše u njihovoj čestitki, pored koje su objavili i fotografiju sa unukom.

Pročitajte i Danica i Filip Karađorđević - Stefan je centar njihovog sveta

Наш унук данас слави трећи рођендан. Срећан рођендан, драги Стефане!

Posted by Александар Карађорђевић on Четвртак, 25. фебруар 2021.

Rođenje Stefana Karađorđevića u feburaru 2018. bilo je izuzetno dobro ispraćeno od strane medija. Kada je maleni princ došao na svet, oglasilo se 49 zvona Hrama Svetg Save u Beogradu, kao i zvona u manastiru Žiča u blizini Kraljeva i zvona crkve Svetog Đorđa na Oplencu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danica Karadjordjević (@danamaar)

Stefan je prvo muško dete Kraljevske porodice u Srbiji nakon 90 godina od rođenja princa Tomislava, brata nekadašnjeg kralja Petra Drugog. Ceremonija njegovog krštenja obavljena je decembra 2018. u crkvi Svetog Andreja Prvozvanog u kraljevskom kompleksu na Dedinju.