Princ Hari otvoreno o boravku na dvoru: Bilo nam je neverovatno teško, ali barem smo imali jedno drugo!

Autor:

01.03.2021 13:28

Foto:

Foto:



Dok Bekingemska palata strepi od gostovanja princa Harija i Megan Markl zakazanog za 7. mart u etar su procureli delovi ove emisije. Ako je verovati Oprinim rečima, mladi bračni par dao je dosta povoda za dodatno narušavanje već rasklimanih porodičnih odnosa na dvoru. Ona je, naime, u najavi izjavila da je šokirana stvarima koje je od njih dvoje čula.

Pročitaj i Princ Hari priznao zašto je napustio kraljevsku porodicu: To je uništilo moje mentalno zdravlje, bilo je otrovno!

princ Hari, foto: Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images via guliver

Kada je zapitan o procesu napuštanja dvora i šta je to za njega značilo, princ je odgovorio:

- Jednostavno mi je laknulo i srećan sam što sam ovde, što pričam s vama i sa suprugom jer ne mogu ni da razmišljam o tome kako je majka prolazila kroz ovaj proces sama pre toliko godina. Nama je bilo neverovatno teško, ali barem imamo jedno drugo.

On je dodao, misleći na svoju majku, da se plaši da bi se istorija mogla ponoviti i da je napuštanje kraljevske porodice za njega bilo neverovatno teško, dok je Megan imala sličan odgovor na pitanje kako se snašla na dvoru i kakav joj je bio život pod okriljem kraljevske porodice.

Pročitajte i Princ Hari i Megan Markl nastavili da uništavaju odnose s porodicom!

princ Hari i Megan Markl, foto: Dominic Lipinski - Pool/Getty Images via Guliver

Princ Hari, ovom prilikom, dao je prvenstvo svojoj ulozi oca i supruga u odnosu na svoju titulu, rekavši da je uradio ono što bi svako na njegovom mestu učinio. S obzirom da je svoju kraljevsku dužnost okarakterisao kao napadnutu od strane ,,toksičnih" britanskih medija, koji su ,,narušavali njegovo mentalno zdravlje", nije ni čudo što je doveden u situaciju da bira između dve značajne uloge.
Kako bi zaštitio porodicu, kaže, bio je prinuđen da se zajedno sa njima odseli iz Velike Britanije.