Razvod Elene i Jugoslava Karića podigao je mnogo prašine u domaćim medijima, te je dugo bio tema broj jedan. Zajedničku imovinu rasprodali su, te su se odrekli svega što bi moglo da ih podseti na njihovu ljubav, koja se ugasila. Ipak, sada kada su se strasti stišale, a bivši supružnici nastavili suprotnim putevima, Elena je otvorila novo životno poglavlje, a samim tim odlučila se na veliku promenu, koja podrazumeva novu oazu mira - dom.

- Počastvovana sam što sam vlasnica ovog magičnog parčeta zemlje. Novi dom, novi počeci – napisala je ona na svom ‘Instagram’ storiju nedavno podelivši fotografiju prelepe prirode koja okružuje njeno novo imanje.

Elena Karaman, foto: Instagram prntscr

Poznata dizajnerka veoma ozbiljno shvata dizajniranje i odabir mesta gde će napraviti svoju oazu mira, te provoditi veliku većinu svog slobodnog vremena. Upravo zbog toga Elena je odabrala posed koji je okružen beskrajnim drvoredima kraj kojih zalazak sunca izgleda zaista čarobno.

Elena Karaman, foto: Instagram prntscr

Unutrašnjost luksuzne vile uređena je u posebnom 'gipsy' stilu, budući da je Elena sledbenica šamanizma. Prostorom dominiraju tamnije boje, deluje da je akcenat stavljen na udobnost, a prisutna je i umetnička crta. Iako i dalje ne završen, prostor izgleda zaista osvežavajuće, drugačije od onog što smo do sada imali prilike da vidimo u vilama poznatih.

- U kreativnom haosu. Moji enterijeri su ogledalo moje tantričke prirode. Neko me je nedavno, opisivajući me nazvao kustos za enterijere. Ozbiljno razmišljam da prisvojim taj opis zauvek. Gipsy, bohemian tantrički kustos moliću lepo, ako ćemo već precizno - poručila je Elena uz fotografiju.

Pročitajte i Elena Karić nije jedina naslednica poznate dizajnerke: Ovako izgleda mlađa ćerka Verice Rakočević (foto)

Brak sa Jugoslav Karićem za Elenu je prošlost. Dizajnerka je počela novo poglavlje u svom životu, a svoj dom, svoju novu bazu za sve buduće projekte, dekorisaće u potunosti po svojim željama i potrebama, te će iskoristiti sve pogodnosti koje velelepno imanje pruža.