Anđelka Prpić u njegovom zagrljaju - misteriozni muškarac osvojio njeno srce?

Autor:

04.03.2021 13:15

Foto:

Foto:



Od kako se razvela, urnebesna dama iz popularne serije “Andrija i Anđelka” , pruža dosta povoda da se njoj priča. Pored toga što je njena glumačka karijera krenula uzlaznom putanjom, pa se osim u komičnom žanru, oprobala i u nešto tzv. ozbiljnijim žanrovima, radoznalost budi i njen privatni život. Nakon razvoda devetogodišnjeg braka iz koga ima sina Jakšu, koji je njen prvi izabranik i plus jedan premijerama, Anđelka Prpić nije mogla da se precizno poveže ni sa jednim muškarcem. Iako je glumica obećavala da novu ljubav neće kriti od očiju javnosti, sumnjamo da ipak nešto taji.

Pročitajte i Anđelka Prpić prebolela razvod, uživa u novoj ljubavi sa ovim muškarcem?

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, glumica je nedavno fotografisana kako zagrljena šeta sa muškarcem čiji identitet nije poznat javnosti. Da li je možda u pitanju blisko prijateljstvo ili romantičan partner, još uvek ne možemo da znamo. Ali svakako da nam ovakve fotografije golicaju maštu, posebno kada se osvrnemo na njene poslednje izjave u kojima je navodila da je ona srećna žena.

- Ne znam, je l’ to sme da se kaže (smeh). Je l’ to protiv uroka. Stvarno se ne bih žalila i zahvalna sam mom anđelu čuvaru. Uživam u životu i što bi rekao Čola: “Ništa ja tu ne bih dirao”.

Na pitanje da li je zaljubljena, kratko je odgovorila.

- Jesam, u život, cveće, ljude, dobre čizme, dobru klopu, vino, muziku... Sve volim - neodređeno je završila.

Pročitajte i Anđelka Prpić otkrila neprijatnost koja joj je obeležila početak karijere: Ništa ne bi umanjilo moju sramotu!

Andjelka-Prpic-Goran-Zlatkovic

Podsetimo, 2020. godina svima nam je bila teška i specifična, ali neki su pored globalnih imali i lične tektonske potrese. O promenoi svog emotivnog statusa ona je nedavno izjavila:

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo. Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali -

Iako odaje utisak da joj je uvek sve potaman, da nema loših trenutaka, tvrdi da nije uvek sve lepo i lako, naprotiv. Ali kako ističe, najbitnije je znati šta radite i šta hoćete da postignete i time se vodila tokom burnih promena.