Anđelka Prpić zbog ovog pitanja revoltirana napustila konferenciju?

Autor:

05.03.2021 17:00

Foto:

Foto:



Iako se do svog razvoda nije često pojavljivala u javnosti, Anđelka Prpić sve češće puni novinske stupce, a osim niza poslovnih uspeha veliku pažnju privlači i njen privatni, odnosno emotivni život. Nedavno, kamere 'Paparaco lova' snimile su misterioznog muškarca ispred zgrade atraktivne glumice, za koga iz pomenute emisije sumnjaju da je njen novi ljubavni partner.

Anđelka Prpić, foto: Ataimages

Međutim, na konferenciji za medije povodom promocije serije 'Radio Mileva', među brojnim pitanjima svoje mesto pronašlo je i ono, koje se tiče misterioznog muškarca, a reakcija atraktivne glumice iznenadila je sve prisutne.

Naime, poznato je da je Anđelka, kada se pojavljuje u javnosti, odmerena i oprezna, izuzetno prijatna, a njenu pribranost do sada nisu uspeli da uzdrmaju. Ovog puta ipak, glumica je na pitanje koje joj je postavljeno odogovrila vidno iznervirana, iznenađujuća reakcija, nesvojstvena harizmatičnoj glumici.

Pročitajte i Anđelka Prpić u njegovom zagrljaju - misteriozni muškarac osvojio njeno srce?

Anđelka Prpić, foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ovo stvarno nije u redu, jako ste bezobrazni - rekla je glumica, pre nego što je napustila pomenutu konferenciju, prenosi Kurir.

Zvaničnog obraćanja za sada nije bilo, a ukoliko se tvrdnje pomenutog portala zaista ispostave kao tačne, biće to veliko iznenađenje, obzirom da je Anđelka do sada, uvek bila izuzetno prijatna.