Ko je novi dečko Lejdi Gage?

Autor:

04.06.2020 14:30

Foto:

Foto:



Majkl Polanski osvojio je srce pop dive za kratko vreme...

 

Pevačica Lejdi Gaga ima novog muškarca u svom životu. Nakon što je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom i kratkotrajnu avanturu sa muzičkim inženjerom Denom Hortonom prošle godine, 2020. godina joj je, pored hitova, donela i ljubav. U pitanju je preduzetnik - Majkl Polanski.

Pevačica je nakon Super Bowl vikenda objavila fotografiju u zagrljaju svog dečka na jahti u Majamiju, samo nekoliko dana nakon što se prvi put pojavila vest o njihovoj vezi. A ko je zapravo muškarac koji je osvojio srce pevačice Lejdi Gage?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 14, 2020 at 10:50pm PST

Polanski je suosnivač fondacije Sean Parker koja učestvuje u finansiranju velikih kompanija poput Nastera i Facebooka. Organizacija, stvorena 2015. godine, podržava filantropske projekte u sferama nauke, javnog zdravlja i umetnosti, sudeći po tome šta piše na njihovom sajtu. Majkl Polanski je takođe član instituta u San Francisku zaduženog za sponzorisanje istraživanja tretmana za lečenje od raka.

 

Lejdi Gaga se ne razdvaja od Polanskog

 

Dečko Lejdi Gage je studirao primenjenu matematiku i računarske nauke na Harvardu kako navodi Page Six, a diplomirao je 2006. godine. Prvi put su ga mediji povezali sa Lejdi Gagom oko Nove godine, ali mediji ga tada još nisu identifikovali.

- Par je viđen zajedno još pre praznika, a Gaga je potpuno luda za njim - rekao je izvor blizak pevačici za američki portal E! News i dodao:

- Vreme provode u Los Anđelesu, u Gaginoj kući. Retko se razdvajaju, a ona ga vodi na sve događaje.

Iako je javnost još tada saznala za novu ljubav pop pevačice, priča je svoj vrhunac doživela tek kada su se zajedno pojavili na Super Bowlu, na kom je ona nastupala, a on, zajedno sa njenom majkom, posmatrao događaj iz VIP regije. Nekoliko dana nakon Super Bowla, Lejdi Gaga je potvrdila glasine o novom dečku, objavivši sliku sa njim na Instagramu.

- Odlično smo se zabavili u Majamiju - napisala je tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Feb 3, 2020 at 2:20pm PST

Novi dečko Lejdi Gage je ujedno i njena najveća ljubav

 

Izvori bliski pevačici takođe tvrde da ona nikada nije bila zaljubljenija:

- Dečko Lejdi Gage je njena sušta suprotnost, ali to joj sasvim odgovara. Njemu je veoma stalo do pevačice - što možemo i zaključiti po njenim slikama na instagramu.

Spekuliše se i da je njena hit pesma Stupid love napisana upravo o Polanskom, jer se u tekstu pominje pronalaženje prave osobe, nakon dugo vremena.

Dobitnica Gremija je u jednoj američkoj emisiji izjavila da je Polanski ljubav njenog života i da joj pomaže u mnogim humanitarnim akcijama, kao i da zajedničkim snagama rade na stvaranju aplikacije Braver, inspirisanu terapijom dijalektičkog ponašanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Apr 18, 2020 at 5:08pm PDT

Čini se da je Lejdi Gaga najzad našla svoju drugu polovinu, a nadamo se da će Polanski nastaviti da je čini srećnom kakvu je možemo videti putem društvenih mreža.

goran.anicic

Autor