Sindi Kraford: Romantična i nakon 22. godine braka

Autor:

04.06.2020 15:18

Foto:

Foto:



Čuvena manekenka i supermodel, Sindi Kraford, proslavila je 22. godine braka

 

Supermodel Sindi Kraford je devedestih godina bila na vrhuncu slave. Činila je slavnu petorku zajedno sa Klaudijom Šifer, Naomi Kembel, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom i dominirala modnim svetom. Tokom svoje karijere zaradila je laskavu titulu supermodela, nakon koje se pustila u preduzetničke vode. U februaru je proslavila 54. rođendan, a ovih dana ima još razloga za slavlje.

 

Sindi i Rendi se vole isto kao prvog dana

 

Jedna od najpoznatijih manekenki sveta, Sindi Kraford, i njen suprug Rendi Gerber, obeležili su čak 22. godišnjicu braka, a povodom tog velikog dana na društvenim mrežama su objavili fotografiju iz 1998. godine, kada se i desilo njihovo venčanje.

- Srećna godišnjica... Prošlo je 22. godine otkako smo otišli na Bahame s grupom prijatelja i porodicom kako bismo proslavili naše sudbonosno "da" - napisala je Sindi uz fotografiju na kojoj bračni par proba svoju svadbenu tortu i dodala:

- Volim te i volim naš zajednički život. Hvala što si mi suputnik na ovom životnom putu, želim da još mnogo godina provedemo jedno pokraj drugog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on May 29, 2020 at 9:06am PDT

Gerber je takođe objavio slike iz prošlosti na svom instagram profilu uz sledeće reči:

- Prije 22 godine sam ubedio Sindi da odleti sa mnom i od tada je nisam puštao. Srećna godišnjica...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rande Gerber (@randegerber) on May 29, 2020 at 9:51am PDT

Ljubavni brodolom sa glumcem Ričardom Girom

 

Slabo je poznato da ovo nije prvi brak slavne manekenke. Supermodel Sindi Kraford je najpre bila sa glumcem Ričardom Girom, za koga se udala u Las Vegasu, nakon četiri godine veze. Iako su već tada imali dovoljno novca na računu, umesto pravog venčanog prstenja razmenili su ono izrađeno od aluminijumske folije. Zašto je to bilo tako, ostala je nepoznanica do danas.

Brak je potrajao tek do 1995. godine, a razvod je bio veliko iznenađenje. Tada je bilo nekoliko glasina o kraju njihove ljubavi – od onih da su oboje previše poznati i slavni da bi mogli biti jedno s drugim, ali i onih da oboje zapravo vole isti pol, i da im je brak paravan za sve. Tek je godinama kasnije supermodel Sindi Kraford priznala da je do razvoda došlo jer ‘jednostavno nisu provodili dovoljno vremena zajedno’, kao i zbog velike razlike u godinama.

 

Prijateljstvo kao osnova za dobar brak

 

Nakon ljubavnog brodoloma sa Ričardom Girom, našla je sreću u zagrljaju preduzetnika i bivšeg modela Rendija Gerbera. Još pre nego što su stupili u romantičan odnos, njih dvoje su ostvarili prijateljstvo, što im je pružilo odličan temelj za dugotrajni brak.

Par se venčao u junu 1998. godine na plažnoj ceremoniji, a u braku su dobili dvoje dece - sina Prislija (20) i ćerku Kaju (18). Kaija je krenula maminim stopama, a zbog svoje lepote i izvajanog manekenskog tela vrlo je tražena u svetu modelinga.

Kaja je odlučila da dodatno ulepša svojim roditeljima ovaj specijalni dan, pa je sama ispekla tortu i ukrasila je originalnim figuricama mladenaca, a Sindi je dočekao i prekrasan buket cveća od njenog voljenog supruga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Nov 2, 2019 at 2:28pm PDT

Porodična tragedija: Supermodel Sindi Kraford ostala bez brata

 

Ipak, život poznate manekenke nije uvek bio u znaku cveća i kolača. Jedna porodična tragedija obeležila je njeno detinjstvo. Supermodel Sindi Kraford izgubila je brata kad mu je bilo samo deset godina, a mališan je preminuo nakon teške borbe sa leukemijom. Upravo je ovo razlog zašto Sindi sa majkom neretko posećuje humanitarne događaje sa ciljem prikuljanja novca za medicinska istraživanja i novu opremu.

goran.anicic

Autor