Razotkrivena: Da li je Dženifer Aniston lažirala brak?

Autor:

08.06.2020 13:00

Foto:

Foto:



Holivudom kruže glasine da glumica svoj drugi brak nikada nije ozvaničila

 

Glumica Dženifer Aniston još od uloge u seriji Prijatelji važi za miljenicu publike, a njen odnos sa pet godina starijim kolegom, Bredom Pitom, dodatno ju je uzdigao na lestvici popularnosti. Od prvog dana njihove veze postali su IT par Holivuda, pa nije ni čudo što je vest o njihovom razvodu 2005. godine ostavila javnost u šoku i podelila njihove simpatizere u dva klana - tim Dženifer i tim Brandželina.

 

Kako je plavokosi zavodnik i jedan od najpoznatijih glumaca sveta, Bred Pit, prevario Dženifer sa Anđelinom Džoli, mnogi su smatrali da zvezda serije Prijatelji nikada neće biti u stanju da mu oprosti. Ipak, mnogo godina kasnije, u januaru 2020. godine, sreli su se na Met Gali i javnost je opet počela da se nada obnavljanju odnosa između starih ljubavnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jan 6, 2020 at 11:50am PST

Mogućnost pomirenja povećana je i činjenicom da bivši supružnici više nemaju "smetnje" na svom putu, jer su oboje okončali svoje druge brakove. Bred Pit se od Anđeline Džoli razveo još 2016. godine, a Dženifer je dve godine kasnije takođe objavila vest o razvodu sa suprugom Džastinom Teruom.

 

Kada su u februaru 2018. godine, Dženifer i Džastin, priznali da je njihovom dvogodišnjem braku došao kraj, javnost nije bila posebno iznenađena, možda baš zbog toga što se konstantno pisalo da je glumica i dalje zaljubljena u svog bivšeg supruga Breda Pita.

 

Ipak, Džastinu je trebalo više od pola godine da izađe pred medije i priča o svom propalom braku.

– Dobra vest je da je to bio zaista vrlo nežan razlaz, bez ikakvih neprijateljskih naznaka. Zaista moram da pazim šta ću i kako reći – započeo je svoju ispovest Džastin Teru za The New York Times i dodao:

– Nismo umrli, niti smo jedno drugo gađali sekirama. Krenuli smo jednostavno svako svojim putem prijateljski nastrojeni. Znam da vam je to dosadno, ali poštujemo se previše da bi povredili jedno drugo. Ali, ne mogu da kažem da mi sve to nije slomilo srce, iz razloga jer sam znao da naš odnos više nikada neće biti isti.

 

Ipak, nedavno su Holivudom počele da kruže priče o tome da je čitav brak Dženifer Aniston i Džastina Terua zapravo bio jedna vrsta glumačkog podviga. Istražujući pozadinu razvoda poznatog para, ozakonjenog tokom privatne ceremonije u vili na Bel Airu, jedan američki medij došao je do otkrića da ne postoje dokazi o tome da se taj brak ikada desio i da njihov venčani list ne postoji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @justintheroux on Aug 5, 2017 at 4:23pm PDT

Jedna od spekulacija kojom se iskrenost glumice dovodi u pitanje jeste i to da je i njen prvi brak deo genijalnog marketinškog trika osmišljenog od strane tadašnjeg menadžera slavnog para. On im je, kako mediji prenose, ugovorio sastanak na slepo, nakon kog su Dženifer i Bred ozvaničili vezu, a nešto kasnije i stupili u brak, zbog kog su i danas, čak 20 godina kasnije, i dalje u žiži interesovanja. Glumci su nakon razvoda retko davali izjave o propalom braku, što je dodatno povećalo verovatnoću toga da je njihov odnos bio deo dogovora, kao i njihova najbolje odigrana uloga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @justintheroux on Feb 11, 2017 at 6:05pm PST

goran.anicic

Autor