Ćerka Kejt Mos je prava lepotica: Lila Grejs preti da osvoji svet modelinga

Autor:

15.07.2020 13:11

Foto:

Foto:



Da li će ćerka Kejt Mos uspeti da izgradi karijeru poput svoje majke?

 

Svi znamo ko je Kejt Mos. Ova manekenka je preoblikovala svet modelinga i ostavila veliki trag u modnoj industriji tokom svoje tri decenije duge karijere. Kejt danas poseduje sopstvenu agenciju za modele, među kojima se nalazi i njena šesnaestogodišnja ćerka jedinica, Lila Grejs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Dec 17, 2019 at 9:16am PST

Lila se pojavila na naslovnici magazina Dazed & Confused, a postala je i zaštitno lice bjuti kampanje za brend Marc Jacobs. Dizajner je po objavljivanju pomenute kampanje objasnio zašto se odlučio baš za ćerku Kejt Mos.

- Lilu sam upoznao davne 2008. godine na odmoru u Španiji. Odlučio sam da sa Ibice odem na ostrvo Formantera kako bih se video sa Kejt Mos i još nekim prijateljima. Lila je tad imala samo šest godina, ali njen jak karakter, vaspitanje i lepota i tada su bili primetni. Sledeći put sam je sreo u avgustu 2011. godine na venčanju njene majke, a ličnost ove mlade dame je bila još dinamičnija, a lepota izraženija. Kada ju je Kejt dovela na snimanje za bjuti kampanju mog brenda vratile su mi se uspomene na trenutak kada sam upoznao Lilinu majku. Nas dvoje smo još od tog momenta postali jako bliski, a naše prijateljstvo je od tada zaista neraskidivo - napisao je Mark Džejkobs tada i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Oct 13, 2018 at 4:46am PDT

- Vrlo sam ponosan i puno mi je srce što imam priliku da sa vama podelim prvu fotografiju Lile Mos iz kampanje za Marc Jacobs Beauty kolekciju. Njena lepota, pribranost, strpljenje i ljubaznost učinili su ovaj projekat još posebnijim nego što sam mislio da će biti. U svaki lik je ušla jednostavno i graciozno. Hvala ti Lila što si bila deo svega ovoga. I naravno, veliko hvala Kejt i Džefersonu što su mi dozvolili da sarađujem sa njihovom ćerkom - zaključio je dizajner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs) on Oct 4, 2018 at 11:12am PDT

Pomenuti Džeferson je Lilin otac sa kojim se Kejt zabavljala od 2001. godine kada ju je intervjuisao za magazin Dazed & Confuzed čiji je suvlasnik. Godinu dana kasnije rodila se Lila, ali su se njeni roditelji uprkos tome razišli. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima, a Džeferson je čak prisustvovao venčanju svoje bivše devojke Kejt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jefferson Hack (@jeffersonhack) on Nov 26, 2018 at 1:06pm PST

Britanska manekenka je jednom prilikom komentarisala ćerkinu odluku da krene njenin stopama.

- Lila želi biti model i ja ću je svakako podržati u tome. No, ne bih joj dopustila neke stvari, posebno ne u ovoj dobi. Ja sam pozirala u toplesu u njenim godinama i kad se sada toga setim, to je bilo ludo. Njoj to ne bih dopustila jer sam ja njen menadžer - rekla je Kejt i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lila Moss (@lilamoss) on Jan 18, 2020 at 2:53am PST

- Vrlo sam privatna osoba jer želim imati život izvan posla. Otkad sam rodila ćerku, nikada se više nisam osećala usamljeno. Uvek sam imala svoju devojčicu. Nas dve smo prijateljice i to je tako zabavno.

goran.anicic

Autor