Kendal Džener otvorila vrata svoje raskošne vile: Evo šta manekenka drži pored kreveta (video)

Autor:

31.07.2020 16:35

Foto:

Foto:



Skupocena vila u Los Anđelesu ostavlja bez daha

 

Kuća Kendal Džener, koja se nalazi u prelepom i mirnom delu Los Anđelesa, poznatu manekenku prilično je koštala, a sada je pokazala i zbog čega. Pre nekoliko godina Kendal je odlučila da zauvek napusti život u stanu i preseli se ni manje ni više nego u vilu, za koju je dala neverovatnih 6.5 miliona dolara! Iako je vila u kojoj je prethodno živela Emili Blant sa partnerom bila procenjena na osam miliona dolara, Kendal ju je platila manje. Izgleda da je mama Kris Džener, koja je ćerkama glavna menadžerka, uspela da spusti cenu svojim pregovaračkim umećem.

 

Pročitajte i... Fotografija koju ćete morati da pogledate dva puta - Kendal Džener u farmerkama koje su uzbrukale modni svet (foto)

 

Ali, Kendal je ove godine odlučila da napusti ovu vilu i preseli se u novu. Izabrala je mirniji deo Los Anđelesa, pa je kuća okružena zelenilom i prirodom. Kako je i sama priznala u svom novom domu, posebno u dvorištu, ima osećaj kao da je na planini.

kuća kendal džener

Vila poseduje bazen, nekoliko kupatila, ogroman garderober, kao i sobu sa šminkanje i sređivanje. Opsesija bogate naslednice Kardašijanovih su kamini, kojih u novom domu ima nekoliko. Kendal je vrata svoje luksuzne vile prvi put otvorila jednom mediju i ekskluzivno za magazin „Arhitectural Digest“ pokazal svoju oazu mira.

kuća kendal džener

Svaki detalj rađen je po njenoj želji. Najviše vremena provodi sa saradnicima, porodicom i prijateljima u prelepoj kutku za odmor, kao i u kuhinji.

 

Pročitajte i... Svi joj se smeju: Prozivke na račun Điđi Hadid preplavile internet (foto)

 

‒ Iako sam i u prethodoj kući imala veliku belu kuhinju, u njoj nikada nisam kuvala. Ali otkako živim ovde, obožavam da sebi i prijateljima spremam svakakve specijalitete - priznala je Kendal za ovaj magazin i pokazala zeleni kulinarski kutak.

Ogromna spavaća soba povezana sa garderoberom i sobom za sređivanje, kao i kupatilom u kome je zlatna kada, omiljeni su deo vile slavne manekenke. Zanimljivo je da u neposrednoj blizini kreveta Kendal ima „kutak za čaj“. Tu u svakom trenutku, bez odlaska u kuhinju, može da pripremi sebi omiljeni napitak bez koga ne može da živi.

Kuća Kendal Džener zaista oduzima dah, zato uživajte u razgledanju ove zaista skupocene nekretnine.

goran.anicic

Autor