Jelena Tomašević je ovu tajnu krila godinama! (video)

Autor:

04.08.2020 17:00

Foto:

Foto:



Jelena Tomašević je tajnu jedne od svojih najlepših balada čuvala samo za sebe godinama. Ali sada je najzad odlučila da je otkrije, a priča je gotovo nestvarno romantična.

Pre više od 10 godina Jelena i Ivan su se razišli i mislili su da se više nikada neće vratiti jedno drugome, ali sudbina je htela drugačije. Za nju, ali i za njega u tom momentu pritisak javnosti i medija bli su prenaporni.

Jelena je gostujući u jednoj emisiji otkrila i tajnu jedne od njenih najlepših balada.

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: "Napisao sam ti jednu pesmu"

I pusti mi on pesmu: "Da mi je da mi se vrati moj dragi". Kažem ja: "Ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: "Da mi je da mi se vratiš" (smeh) - ispričala je Jelena Tomašević voditeljskom paru Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću.

Foto Jrelena Jovanov

 

Jelena nije želela da snimi tu pesmu ni po koju cenu, jer je bila povređena i ljuta.

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: "E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala".

Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: "Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?"

Jelena mu je potom ispričala koji je razlog bio, a pesma je ostala kao sećanje na jedan period koji im nije bio ni malo lak. Jelena i Ivan se nakon pomirenja više nisu razilazili, a njihova ljubav i dalje gori istim plamom.

Od tog momenta ni jedan novinski napis nije uspeo da uzdrma njihov odnos koji se zasniva na neograničenoj ljubavi, poštovanju i beskrajnom poverenju.

Poslušajte kako je Jelena Tomašević pesmom zvala dragog da se vrati....

M G

Autor