Proslavljeni pop pevač Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put na estradnoj sceni, ali smatra da Ceca ne spada u tu grupu.

Zdravko Čolić je sasvim iskreno odgovarao na pitanja voditelja u jednoj popularnoj emisiji, otkrivši šta misli i o pevačicama koje su na muzičkoj sceni dugi niz godina.

Na spisku su se našle i Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Dragana Mirković...

Čolić ističe da je folk pevačica imala veliku pomoć, a na pitanje voditelja sta misli o Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pevač je o svakoj ponaosob rekao:

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć - izjavio je Čolić, iako nije želeo konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.