Fatalna Maja: Ronaldo "odlepio" za našom prelepom glumicom

Autor:

08.08.2020 16:00

Foto:

Foto:



Proslavljeni košarkaški trener Božidar Maljković nedavno je otkrio zanimljivu anegdotu za jedan strani portal iz 2005. godine kako mu je Ronaldo Nazario de Lima tražio broj telefona naše prelepe glumice.

Šarmantna glumica i producentkinja Maja Mandžuka otkrila je detalje druženja sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena.

Boža je tada omogućio novinarskoj ekipi iz Srbije da uradi intervjue sa najvećim fudbalskim zvezdama na svetu, pa je put Madrida tada krenula i Maja Mandžuka, koja je radila kao novinarka tadašnjeg Trećeg kanala.

Maljković je otkrio da je legendarni Ronaldo tada odlepio za Majom i Mijom Zečević. Bio je opčinjen njihovom pojavom i molio je slavnog trenera da mu da brojeve telefona. Ovu priču potvrdila je i glumica:

- Jeste nam tražio kontakt. napravili smo lepu atmosferu na čelu sa Božom i Igorom, bilo je to lepo brazilsko-srpsko druženje. Mogu da kažem da je Ronaldo jedan dobar čovek, duhovit, superzvezda koja je sa obe noge na zemlji i vrlo je skroman, rekla je glumica.

Na pitanje da li joj se udvarao, Maja kaže:

- Jeste. Jedan od mnogih poznatih sportista koji mi se udvarao.

 

U Ronaldovom društvu bio je i Dejvid Bekam. Evo šta Maja kaže o druženju sa čuvenim Englezom.

- Simpatičan i lep čovek. jedan od najuspešnijih fudbalera sveta. Prišao je i tražio zajedničku fotografiju - otkrila je Maja.

goran.anicic

Autor