Tanja Savić više ne može da ćuti: Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!

Autor:

09.08.2020 20:13

Foto:

Foto:



Tanja Savić ne želi da u medijima iznosi stvari iz privatnog života i osmehom vešto skriva sve nedaće. Ipak, srce jedne majke ne može večno da trpi i krvari, posebno kada su joj na prevaru oduzeta deca!

Tanjin suprug je odveo njihove sinove Đorđa i Maksima u Australiju, a pevačica već duži vremenski period ne može da ih kontaktira ni vidi. Tog dana kada ih je odveo isključio je sve telefone, a Tanja nije znala šta se desilo. Panično je zvala policiju, da bi se ubrzo ispostavilo da su deca s ocem i to na putu za daleku Australiju.

Od tog trena kreće njena agonija. Tanja postavlja fotografije na Instagram, uz reči ljubavi za svoju decu, a sve u nadi da će ih baš oni pročitati.

https://www.instagram.com/p/CDjGZ2xgVcd/

Ali, i dalje nema glasa od njih, te je ove nedelje, ovog 9. avgusta odlučila da kaže čitavom svetu šta se dešava.

- Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može da prođe nekažnjeno. Ima već 5 dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram porodicu, svi ignorišu. Gde će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se Korona dešava ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno! - poručila je očajna Tanja u postu na Instagramu, uz sliku sa sinovima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 9. Авг 2020. у 4:43 PDT

https://www.instagram.com/p/CDWbHaNMVNO/

M G

Autor