Dejvid Bekam postaje deka?

Autor:

12.08.2020 16:08

Foto:

Foto:



Najstariji sin penzionisanog fudbalskog mađioničara Dejvida Bekama, Bruklin, nedavno je iznenadio svetsku javnost kada je zaprosio četiri godine stariju glumicu Nikol Pelc nakon nepunih devet meseci veze.  

Prema navodima britanskih medija, par se odlučio na iskorak zbog navodne trudnoće, međutim oni se po tom pitanju nisu još uvek zvanično oglašavali.

Jedan od prijatelja novopečenog bračnog para istakao je da su Dejvid i Viktorija sa oduševljenjem prihvatili novosti o venčanju.

-Iako su se u početku protivili njihovoj vezi, novosti o venčanju Dejvid i Viktorija prihvatili su sa oduševljenjem. Ovo je uzbudljivo novo poglavlje za celu porodicu Bekam i veoma im je drago što je nakon niza turboletnih ljubavi njihov sin napokon ušao u stabilnu vezu - Rekao je on i nastavio - Dejvid i Viktorija užurbano se pripremaju za ulogu bake i deke - Zaključio je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Aug 2, 2020 at 5:35am PDT

Iako su glasine o trudnoći nepotvrđene, brojni strani mediji preneli su da je Nikol u četvrtom mesecu trudnoće kao i to da se mladi par neće tu zaustaviti već imaju u planu veliku porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Feb 29, 2020 at 10:37am PST

Ako je verovati fotografijama na instagramu, novopečeni bračni par zaista uživa u ljubavi, i ne bi bilo čudno da se glasine ispostave kao tačne, ipak hajde da sačekamo njihovu potvrdu, pre nego što im čestitamo i poželimo sreće u porodičnom životu.