Lepa Brena i Boba Živojinović potrošili pola miliona evra za 77 dana odmora?

Autor:

22.08.2020 15:30

Foto:

Foto:



Lepa Brena i Boba Živojinović uživali su na odmoru koji je trajao punih 77 dana, krstareći jahtom obalama Francuske, Italije, ali i Jadranskom obalom...

Lepa Brena i Boba Živojinović su na odmor pošli porodično, te su s njima u ovu letnju avanturu krenuli i Filip sa suprugom Aleksandrom i malenim Aleksandrom. Porodica je 6. juna privatnim avionom krenula u pustolovinu.

Lepa Brena je tokom putovanja objavljivala fotografije i snimke na Instagramu, gde su njeni mnogobrojni fanovi mogli da vide delić njihovog putovanja. Aleksandra je raznežila sve svojim objavama gde joj u krilima sedi maleni "kapetan broda"...

https://www.instagram.com/p/CDRRCIGnHHl/

Ali tabloide je najviše interesovalo koliko novca je folk diva potrošila na ovo putovanje. Kako piše domaća štampa Lepa Brena i Boba Živojinović navodno su potrošili pola miliona evra za 77 dana odmora u Francuskoj, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

https://www.instagram.com/p/CC6bwvuB0KP/

- Samo let privatnim avionom od Beograda do Nice, gde su sleteli da bi stigli do Monaka, platili su oko 8.000 evra. Oni tamo imaju luksuzan stan, pa nisu morali da iznajmljuju smeštaj. Posle nekoliko dana pridružio im se Filip sa svojom ženom Aleksandrom Prijović i sinom Aleksandrom, a onda je došao Viktor sa svojom devojkom Sandrom Miljaković - otkriva izvor Informera i napominje:

https://www.instagram.com/p/CDUVdvchMXg/

- I oni su svi došli privatnim avionima. Zajedno su izlazili po najelitnijim restoranima, naručivali su najskuplja vina, jeli tamošnje specijalitete. Često su za veče umeli da potroše i po 5.000 evra. Znam da to nekima zvuči neverovatno, ali Živojinovići kada krenu da jedu i piju, ne žale novca i stvarno su ostavljali te pare u restoranima - kaže sagovornik pomenutog lista koji je navodno veoma blizak slavnoj porodici.

https://www.instagram.com/p/CD57DrWFMr3/

On ističe da im je najviše novca navodno otišlo na iznajmljivanje jahte kojom su odlučili da krstare Francuskom, Italijom i Hrvatskom.

- Njihova jahta je trenutno usidrena u Crnoj Gori, pa su u Monaku iznajmili jahtu "Salorenco", koja je dugačka 30 metara od agencije "Kej-Kej". Platili su je 240.000 evra. Morali su da angažuju i skipera, kog mesečno plaćaju 2.500 evra. Beba i Boba imaju dozvolu za upravljanje tim čudom, ali nisu želeli da je oni stalno voze.

https://www.instagram.com/p/CDt4_D7FR08/

- Parking za jahtu u Monaku plaćali su 1.000 evra, dok u Hrvatskoj i Crnoj Gori dan u marini košta oko 200 evra. Kad god žele da se usidre u neku luku, moraju da angažuju ronioce kako bi očistili jahtu od algi i proverili da li je plovilo oštećeno. I to plaćaju po 150-200 evra - otkriva sve detalje izvor i dodaje da Živojinovići u vili na vodi imaju i poslugu koja im sprema obroke dok su na pučini.

https://www.instagram.com/p/CDj5kRElod7/

Živojinovići su prvo obilazili Francusku i Italiju i tamo su posetili: Kan, Nicu, Korziku, Napulj, Bari i Santa Mariju di Luku, a zatim su preko Hrvatske krenuli za Crnu Goru. Tamo su se zadržali samo jedan dan, pa su se vratili u Dubrovnik.

- Od agencije od koje su iznajmili jahtu, dobili su pun rezervoar goriva, međutim, to su potrošili pre nego što su krenuli za Crnu Goru, pa su morali ponovo da sipaju gorivo. Do tamo su putovali tri dana, a gorivo ih je koštalo 13.000 evra - naglašava izvor.

https://www.instagram.com/p/CDt7io7Fik4/

M G

Autor