Da li je Emina Jahović nakon Mustafe i Sadetina pronašla novu ljubav?

Autor:

25.08.2020 18:11

Foto:

Foto:



Pevačica Emina Jahović, poznata je kao neko ko veoma emotivno pristupa partneru, a prema navodima domaćih medija već mesec dana je u ljubavi sa programerom Ronom Gurćajem.

Pevačica je nekoliko puta govorila koliko joj je teško pao razvod od pevača Mustafe Sandala, sa kojim ima i dvoje dece. Ipak uteha je došla ubrzo u novoj ljubavi sa poznatim turskim milionerom Sadetinom Saranom.

Ipak došlo je do zasićenja pa je Emina već neko vreme bila bez muškarca u svom životu.

Duet dve lepotice: Nataša Bekvalac i Emina Jahović imaju moćnu poruku (video) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Aug 2, 2020 at 1:03pm PDT

Međutim prema navodnim fotografijama turskih paparaca, Emina je uslikana u društvu nove ljubavi.

- Emina i Ron nisu spremni da se pojavljuju u javnosti, pa se još uvek kriju od svih. Često sede u jednom restoranu blizu njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron doazi kod nje kući, a upoznao se i sa njenim sinovma, Jamanom i Javuzom - ispričao je neimonovani izvor i nastavio:

Lepe, zgodne i skoro identične: Emina Jahović predstavila sestru (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on May 27, 2020 at 7:35am PDT

- Ron, za razliku od njenih prethodnih momaka, nije milioner, ali sasvim solidno zarađuje. Živi u jednom gradu u Turskoj, ali u poslednje vreme sve češće dolazi u Istanbul.

Kako saznajemo Emina još uvek vesti o novom ljubavniku nije saopštila svom bivšem mužu, ipak verujemo da će do toga ubrzo doći, a pretpostavljamo da ni reakcija njenog muža neće izostati.