Kejti Holms je trudna, da li je ova fotografija dokaz?

Autor:

02.09.2020 16:12

Foto:

Foto:



Dok se o 41-godišnjoj Kejti Holms uglavnom pisalo u kontekstu njenog propalog braka sa 58-godišnjim glumcem strastvenim Tomom Kruzom, ovih dana strani mediji raspisali su se o bitnoj novosti u njenom životu.

Iako se uprkos nagađanjima o njenom ljubavnom životu, i dalje ne zna da li glumica uopšte ima ljubavnika,  na osnovu nekih fotografija mnogi su zaključili da je beba na putu.

Kejti Holms: Povratak u detinjstvo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @famouskids_insta on Aug 24, 2020 at 6:03am PDT

- Suri u iščekivanju, jako je srećna - napisali su brojni mediji komentarišući poslednje slike koje je glumica objavila sa ćerkom. Naime pre nekoliko dana ona je viđena u šetnji sa Suri, a na sebi je imala dugačku laganu haljinu u kojoj se jasno nazirao stomačić. Kako je glumica poznata po svojoj mršavosti, mnogi tvrde da je poznata glumica trudna.

Kejti Holms i Džejmi Foks: Pariz je idealno mesto za venčanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) on Aug 24, 2020 at 7:48pm PDT

Strani mediji čak su otišli i korak dalje komentarišući kako Kejti vrlo verovatno nosi devojčicu, a navodno je izvor blizak 41-godišnjoj glumici otkrio kako, od kada je saznala da je trudna, sreća u njenom domu ne jenjava.

Međutim, uprkos svim nagađanjima potvrda od strane glumice još uvek nije stigla. Takođe je poznato da Kejti iako ne voli previše da se eksponira, o svim bitnim stvarim u svom životu svoje obožavaoce i javnost pravovremeno obavesti.

Kejti Holms na kafi s prijateljicama: O čemu pričaju poznate dame? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) on Sep 1, 2020 at 8:47pm PDT

Ipak naša procena je da je u pitanju nezgodan ugao fotografije, kao i nesvakidašnji kroj haljine. Jer ako je suditi po tome kako joj stoje farmerke na fotografijama koje su nastale krajem avgusta, od 'trudnoće' nema ni traga!

šta vi mislite?

Kejti Holms: Savršen dodatak šopingu (foto) 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes 👑 (@katieholmesfans) on Sep 1, 2020 at 6:21pm PDT