Još jedna drama u porodici Džoli-Pit: Ćerka Šajlo pobegla od kuće!

Autor:

08.09.2020 14:23

Foto:

Foto:



Drama u jednoj od najpoznatijih svetskih porodica.

Kada se čini da u porodici Džoli-Pit ne može da bude više drame, oni nas ponovo šokiraju. Naime, kako piše 'New Idea', 14-godišnja biološka ćerka Breda i Anđeline, Šajlo nestala je na 48 sati. Ako je verovati napisima, pobegla je od kuće zbog svega što se trenutno događa u porodici.

Njen otac, s kojim je jako bliska, u ljubavi je sa manekenkom koja liči na njenu majku,  Anđelina ne može da sakrije razočarenje i bes, a sve to na devojčicu ostavilo je velikog traga.

Anđelina Džoli priznala: Ovo je pravi razlog njenog razvoda od Breda Pita 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on Jun 25, 2020 at 2:42pm PDT

Prošle nedelje, što je skoro četiri godine otkako je započela dramatična brakorazvodna parnica, Šajlo je 'pukla'. Odlučila je da pobegne od kuće, kako bi pronašla sopstveni mir, prenose strani mediji.

- Otišla je kod prijateljice na dva dana, bez da je ikome rekla gde je - govori izvor blizak porodici. Iako se nakon ta dva dana smirila, te se vratila kući, preplašeni roditelji u međuvremenu su pozvali policiju.

- Anđelina je premrla od brige, kao što možete i da zamislite. Zna da Šajlo ima drugačije potrebe od svoje braće i sestara. Anđelini je bilo teško da bude tu za njih sve u isto vreme i u istoj meri. Šajlo je inače mirnije i povučenije dete, pa je ponekad teško znati šta joj se vrti po glavi - ispričao je spomenuti izvor.

Novi detalji braka izlaze na videlo: Bred Pit i Anđelina Džoli ponovo na sudu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt) on Nov 27, 2019 at 11:23am PST

Nakon što je celo osoblje njihove vile krenulo u potragu u komšiluku za 14-godišnjom Šajlo, ona je ipak odlučila da pozove majku i da joj kaže da je dobro.

Iako je bila zabrinuta, razumela je da Šajlo treba malo odmora i vremena za razmišljanje. Ipak, Anđelina za celu situaciju krivi Bred Pita, koji 'paradira s nemačkim modelom dok deca sve to gledaju'.

Podsetimo, iako 56-godišnji glumac još uvek nije zvanično potvrdio vezu s gotovo 30 godina mlađom Nikol Poturalski, čini se kako je više nego očito obzirom da ju je pre nekoliko dana vodio u dvorac na jugu francuske, u kojem su on i Anđelina održali venčanje 2014. godine.

https://www.instagram.com/p/CB70V-GnSHH/