I najlepše stvari imaju svoj kraj - razišli se Bogdan Bogdanović i Olga Danilović?

Autor:

11.09.2020 11:17

Foto:

Foto:



I najlepše stvari imaju svoj kraj.

Popularni NBA košarkaš Bogdan Bogdanović i mlada teniserka Olga Danilović odlučili su da bez prevelike pompe i u prijateljskom tonu stave tačku na dvogodišnju romansu. Iako nisu naveli konkretan razlog, sumnja se da je u pitanju zahlađenje odnosa zbog velike udaljenosti uslovljene karijerom koju oboje grade.

Kako Blic navodi, Olga i Bogdan često su razgovarali o svojoj budućnosti, međutim shvatili su da imaju različite planove te da im se putevi mimoilaze pa je rastanak bio neminovan. Na njihovu vezu sigurno je uticala i pandemija koja ih je onemogućila da se viđaju.

Operisan Bogdan Bogdanović: Fotka iz bolnice govori više od reči (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olga Danilovic (@danilovicolga) on May 16, 2020 at 6:27am PDT

Vest o njihovom rastanku iznenadila je kako javnost tako i njihove bliske prijatelje i porodicu, ipak oni su ostali u prijateljskim odnosima, te su odlučili da održavaju kontakt pre svega zbog velikog broja zajedničkih prijatelja, preko kojih su se i upoznali.

- Svi su bili iznenađeni kada se saznalo da odnedavno nisu zajedno. Mnogo su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da posle svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama - dodaje neimenovani izvor.

Jedina zajednička slika koja je izašla u javnost je sa venčanja njihovog prijatelja.

Jedina zajednička fotografija Olge i Bogdana za dve godine koliko su zajedno osvanula je sa venčanja Jovane Jakšic i Vujadina Jovića, koji su objavili fotku na društvenim mrežama sa dragim gostima iz Sakramenta.

Srpski reprezentativac i ćerka legendarnog srpskog košarkaša Predraga Danilovića u društvu Vlade Divca i Peđe Stojakovića, kao i Bogdanove sestre Bojane, prisustvovali su prelepoj zabavi koju je upriličio ovaj par.

Olga Danilović: Ovo sam prava ja (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuja (@vujajovic) on Nov 18, 2019 at 9:04pm PST