Neutešna Dženifer Aniston - Bred Pit je ponovo iskoristio?

Autor:

14.09.2020 11:41

Foto:

Foto:



Proslavljena glumica Dženifer Aniston oseća se poniženo i iskorišćeno!

Otkako je pre nekoliko nedelja snimljen s nemačkom manekenkom, 27-godišnjom Nikol Poturalski, 56-godišnji glumac Bred Pit ne prestaje da popunjava novinarske kolumne, koje neprestano iznose nove detalje navodne veze. Iako je Bred svoj ljubavni život pokušao da sakrije od očiju javnosti, vest o novoj romansi dospela je i do njegove bivše supruge, 51-godišnje Dženifer Aniston koja je iste, prema pisanju stranih medija, jako teško podnela.

Naime, neimenovani izvor ispričao je za National Enquirer da je Dženifer doživela potpuni slom, kada je čula da njena velika ljubav ponovo ljudi i to skoro tri decenije mlađu manekenku.

Susret godine – Dženifer Aniston konačno će stati pred Anđelinu Džoli!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad and Jen (@bradandjennifer) on Mar 4, 2020 at 3:43am PST

- Ovo je potpuno dotuklo, provela je mesec dana tešeći Breda nakon razvoda, pomagala mu je oko preuzimanja starateljstva nad decom. Jako su se zbližili i mislila je da se konačno nalazi na dobrom putu da obnovi davno zaboravljenu romansu - ispričao je neimenovani izvor, dodajući kako se glumica zbog svega oseća iskorišćeno, te da joj je dosta Bredovog zavodničkog ponašanja.

Bred Pit i Dženifer Aniston: ljubav ili zabluda?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad and Jen (@bradandjennifer) on May 21, 2020 at 12:05pm PDT

Bred Pit i Nikol snimljeni su zajedno krajem avgusta, od tada su neizbežna tema brojnih medija.

Podsetimo, Bred i nemačka manekenka snimljeni su krajem avgusta u francuskoj kako ulaze u njegov privatni avion. Ubrzo nakon toga svetom je odjeknula vest da se njih dvoje viđaju već neko vreme te da su jako zaljubljeni. Izvori za strane medije rekli su da se Bred i Nikol ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera te im ne smeta pažnja javnosti

- Ljube se u javnosti, Bred joj poklanja mnogo pažnje. Ne smeta mu što su na javnom mestu. Predivna je i mnogo je mlađa od njega - rekao je njihov zajednički prijatleji koji nije hteo da otkrije svoj indentitet.

Da li se Bred Pit predomislio – uhvaćen ispred kuće Anđeline Džoli?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VandyPop 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop) on Aug 27, 2020 at 7:35am PDT