Nataša Bekvalac otkrila tajnu roditeljstva - moj najveći uspeh su moja deca!

Autor:

18.09.2020 12:45

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac još jednom je istakla da su ćerkice Hana i Katja centar njenog sveta!

Popularna folk pevačica Nataša Bekvalac na pragu je jubilarnog 40-og rođendana. Kada se osvrne iz sebe, može da bude apsolutno zadovoljna postignutim u godinama iza sebe, kako na poslovnom tako i na porodičnom planu. Uradila je mnogo, ali svojim najvećim uspehom smatra svoje ćerkice Hanu i Katju. Za njih spremna je da uradi apsolutno sve, kako ih sama podiže i vaspitava samim tim i njena odgovornost kao majke je veća.

Nataša Bekvalac hitno primljena u bolnicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 24, 2020 at 7:07am PST

- Roditeljstvo je samo po sebi najveći izazov, ma koliko da imamo iskustva, nikada nismo naučeni kako biti dobar, savršen roditelj. Svakako da niko od nas to nije. Pošto recept ne postoji, ja svoju decu samo bezuslovno volim i živim s njih dve u ljubavi i slobodi. Deca se ne vaspitavaju tako što nas slušaju, već tako što nas gledaju. Ako tokom života gledaju samo ljubav, nežnost i razumevanje, onda samo mogu da izrastu u srećne devojke i sutra mlade žene - rekla je Nataša i istakla važnost razumevanja i razgovora sa decom.

- Od obe svoje ćerke učim svakodnevno, o svakoj temi koju možete da zamislite. Mislim da sa svojom starijom ćerkom imam lep i dubok odnos, a upravo zato što je tako, sigurna sam da postoje i teme o kojima ne priča sa mnom, koje deli samo s drugaricama, tetkama i sestrama. To je normalno i za mene nije poražavajuće. - ističe Bekvalčeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 12, 2020 at 11:50am PDT

Karantin je provela sa porodicom na salašu u Čeneju, gde je vreme iskoristila kako bi bila sa svojim ćerkicama.

- Vreme koje provodim trenutno sa ćerkama je neprocenjivo. Život nas ponekad na surov način trgne i podseti šta nam je najvažnije, šta su nam prioriteti i koliko je važno da negujemo jedni druge. U našoj kući vlada harmonija i toliko lepo funkcionišemo. Iako sam mislila da cu usled svoje prirode i temperamenta biti nervozna jer sam non-stop u kući, desilo se upravo obrnuto i shvatila sam koliko sebe zapravo ne poznajem. Staloženija sam i srećnija nego ikad, potpuno posvećena Hani i Katji i toliko uživam u svakom trenutku s njih dve. Nedostaju mi mama, tata, sestre i njihova deca, ali i to nadomešćujemo čestim video-pozivima... Tek sad shvatam koliko mi zaista znače i koliko sam srećna što ih imam - izjavila je pevačica za "Blic".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 5, 2020 at 9:16am PST

Ona je takođe istakla da se sa bivšim mužem Danilom Ikodinović savetuje oko svega, a naglasila je da je ovog puta ipak ona morala da preuzme ulogu 'lošeg policajca', obzirom da je Danilo slab na Hanu.

- Sa Danilom se savetujem u svim situacijama koje su vezane za našu ćerku, pogotovo od perioda njenog puberteta. Danilo je divan otac, ali vrlo bolećiv na Hanu pa sam odnedavno preuzela ulogu lošeg policajca. U principu, oko svega se slažemo, sporečkamo se tu i tamo jer deca su često veoma lukava i traže taj vakuum, prazan hod između mame i tate kog ne sme biti. Nedostatak komunikacije često se loše odrazi na decu, zato insistiram da Danilo i ja uvek budemo u komunikaciji i važno mi je da Hana to zna, ali i da oseti da bez obzira što joj roditelji nisu u braku, oboje vode računa i brinu o njoj. Naravno, ja mnogo više. - Zaključila je Nataša.

Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 6, 2020 at 9:31am PDT