Ivana Tramp bivša žena Donalda Trampa redovno razgovara s predsednikom - šta na to kaže Melanija?

Autor:

18.09.2020 20:18

Foto:

Foto:



Iako s bivšim suprugom nije u braku još od 1992. godine, Ivana tvrdi da se redovno čuju.

U jednom od izuzetno retkih intervjua 71-godišnja Ivana Tramp kao da je nadoknadila prethodne godine u kojima se nije oglašavala. Osim što je izjavama o imigrantima potpuno poduprla kontraverznu politiku koju vodi njen bivši suprug, amerčki predsednik 74-godišnji Donald Tramp, još nekim izjavama pokazala da su prilično bliski.

Zdravlje je najvažnija stvar: Ivana Tramp promoviše italijansku dijetu

Ivana je ponosna majka koja potpuno veruje u sposobnosti svoje ćerke 38-godišnje Ivanke, a nije se šalila kada je rekla da je jednog dana vidi na mestu prve ženske američke predsednice. Prva ćerka radi kao starija savetnica svom ocu, predsedniku Trampu, a tokom njegovog mandata često se nalazila na udaru kritika.

- Kažem vam, ona je u Beloj kući svaki dan, znate? Svakog dana je uz oca. Zna šta se dešava. Mislim da bi definitvno jednog dana mogla da bude prva žena predsednik. Đavolski je pametna, lepa je, svesna je. Šta još može da poželi? - Uverena je ponosna majka Ivana.

U braku s predsednikom bila je od 1977. do 1992 godine, a uz Ivanku imaju još dvojicu sinova Donald jr. i Erik. Donald Tramp zatim se oženio s Marlom Mapls s kojom ima ćerku Tifani, ta veza počela je skandanom, jer je Tramp još uvek bio u braku s Ivanom. Drugi brak potrajao mu je do 1999. godine.

Trampova bivša žena razumljivo nije veliki ljubitelj trenutno prve dame Amerike, Melanije Tramp.

Za Trampa se naša stara izreka 'Treća sreća' očigledno pokazala kao istinita, obzriom da je sreću pronašao pored sadašnje supruge Melanije Tramp, sa kojom ima i sina Berona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on Jun 2, 2020 at 2:27pm PDT

U istom intervju bivša Trampova supruga pohvalila se da je jako dobra prijateljica s bivšim, a rekla je da sadašnju gospođu Tramp ne poznaje.

- Razgovaram direktno s gospodinom predsednikom. Ne petljam se s bivšim suprugama ni u njegov privatan život. Razgovaramo o našoj deci, ponekad i o ekonomiji, ali ne govorimo o bivšim ženama. - rekla je Ivana očito aludirajući na drugu gospođu Tramp.

Ivana Tramp o bivšem suprugu: Donald je briljantan, jedini porok mu je brza hrana

Sudeći prema odgovoru o sadašnjoj prvoj dami, Ivana o njoj nema dobro mišljenje. Na pitanje da li Melanija radi dobar posao kao prva dama Amerike, odgovorila je da nije sigurno, a zatim je pojasnila - Vrlo je tiha, i zapravo ne ide na mnogo mesta. Ide na događanja na koja mora ići, ali ne govori - zamerila je Melaniji Ivana Tramp.

Da li će se Melanija oglašavati povodom ovih tvrdnji bivše supruge predsednika, i kakvu će reakciju imati povodom informacije da su često na vezi ostaje nam da vidimo u danima koji nam dolaze.