Obrt na jutarnjem programu - Srđan Predojević najavio emisiju ali se nije pojavio?

Autor:

21.09.2020 11:01

Foto:

Foto:



U jeku informacije da su Srđan Predojević i Jovana Joksimović odlučili da menadžmentu TV 'Prva' uruče otkaz, popularni voditelj zbunio je javnost objavama na društvenim mrežama.

Nakon što je Srđan objavio na Instagramu ko su gosti u ponedeljak u emisiji 'Jutro kod Srđana i Jovane', pokrenuo je lavinu komentara, te se pojavila informacija da se poznati voditeljski par ipak nagodio sa čelnicima televizije.

Međutim, popularna televizija na svom sajtu otklonila je svaku sumnju te je objavom potvrila da će umesto do sada redovnih Jovane Joksimović i Srđana Predojevića jutarnji program voditi Filip Čukanović.

Voditelju zabranjen ulaz u prostorije televizije 'Prva'?

Kako Blic nezvanično izveštava, voditelj Srđan Predojević danas u jutanjim časovima došao je u zgradu TV 'Prva', pre početka jutarnjeg programa, međutim sprečen je da uđe u prostorije televizije,

Očigledno je da Srđan i Jovana imaju određene nesuglasice sa čelnicima popularne televizije, a iako se povodom otkaza još uvek nisu zvanično oglašavali brojni mediji preneli su naredne moguće destinacije popularnog voditeljskog para.

Jutro bez njih neće biti isto – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili su TV ‘Prva’!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) on Aug 31, 2020 at 1:36am PDT

Prema informacijama do kojih su došli domaći mediji, ponudu popularnom voditeljskom paru među prvima poslala je televizija 'RTS', a među preostalim mogućim destinacijama za Jovanu i Srđana pominju se televizija 'Pink' ali i 'K1' TV koju drži muž popularne voditeljke Željko Joksimović.

- Jovana i Srđan su pravi porofesionalci, tako da to što jedna ponuda dolazi od Željka, ne znači da je on u prednosti. Ono što znam, jeste da su oboje zainteresovani za sve opcije i da će odluku doneti kada zvanično okončaju saradnju sa dosadašnjim poslodavcem. Svakako da će imati vremena da izaberu najbolju ponudu, kako su to i do sada činili. Oni definitivno neće ostati na “Prvoj”, ali neće ni odugovlačiti sa izborom nove frekvencije. - rekao je neimenovani izvor za Blic.

Jovana Joksimović: Decu vaspitavamo po “formuli” koju nam je dao Željkov tata

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on Sep 7, 2020 at 12:27am PDT