Deca su najveće blago - Đoković uživa u društvu svojih anđela! (foto)

Autor:

25.09.2020 11:13

Foto:

Foto:



Zajedništvo i podrška porodice prvom teniseru sveta znače puno. Nakon bolne diskvalifikacije s US Opena, Novak je upravo u svojoj supruzi i deci pronašao podršku i utehu.

Najbolji teniser sveta u proteklom periodu imao je određene poteškoće na profesionalnom planu, ipak nije dozvolio da mu bilo šta pokvari specijalne trenutke koje provodi sa svojom porodicom. Poslednjom objavom na Instagramu Novak nam je pokazao deo atmosfere sa zabave na kojoj je, naravno, bio u društvu svoje predivne dece Stefana i Tare.

Naime, Đoković je pozirao usred ogormnog mehura od sapunice, koji je preko njega navukao dečiji animator. - Sada je tata u pravom balonu. - Poučio je Novak uz pregršt osmeha, a u opisu je dodao i 'vreme s tatom' te 'porodična zabava' što jasno upućuje da je bio u društvu upravo svoje porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 23, 2020 at 7:32am PDT

Opušten i zabavan, Novak je ponovo oduševio svoje pratioce širom sveta. Poruke divljenja nizale su se jedna za drugom, a nisu izostali ni komentari podrške na profesionalnom planu za predstojeći turnir u Parizu,  Rolan Garos.

Opuštanje nakon još jednog osvojenog turnira!

Podsetimo, Novak se posle neprijatnosti u Americi vratio na pravi put osvajanjem turnira iz Masters serije u Rimu, nakon čega je odlučio da se odmori i zabavi u društvu svoje porodice, koja mu je kroz celu karijeru velika podrška i u dobrim i u lošim vremenima, što prvom teniseru sveta zaista mnogo znači.

Čarobna, bajkovita ljubav Jelene i Novaka Đokovića – neizmerna podrška i smisao života!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 2, 2020 at 9:38am PDT

Pomenuto zajedništvo i podršku porodica Đoković još jednom je demonstrirala nedavno, kada je prvi igrač sveta diskvalifikovan s US Opena, jer je navodno namerno pogodio linijskog sudiju posle čega je ona počela da se guši.

- Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog čuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno. Želim da ovo neugodno iskustvo, diskvalifikacije s turnira pretvorim u važnu životnu lekciju, kak obih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve. - Napisao je Đoković na Instagramu svoju službenu izjavu nakon diskvalifikacije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Feb 29, 2020 at 11:18am PST

Supruga Jelena mu je tu objavu komentarisala kratkom i veoma jasnom porukom.

- Zauvek uz tebe, ljubavi!

Na pomenutom turniru u Rimu, Novaka je bodrio i njegov 'Anđeo čuvar', njegova ćerkica Tara, koja je svim srcem bodrila svog heroja.

Neverovatna odluka – Novak Đoković diskvalifikovan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Sep 13, 2020 at 4:01am PDT

Verujemo da Novakov život ne bi bio isti bez bezrezervne podrške koju uživa od svoje porodice, a mi mu želimo još pregršt uspeha, kako na poslovnom planu tako i u porodičnom životu.