Nepremostiva prepreka - Halit Ergenč i njegova supruga Berguzar Korel se razvode?

Autor:

25.09.2020 12:09

Foto:

Foto:



Popularni glumac Halit Ergenč i njegova supruga suočavaju se sa velikom bračnom krizom.

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherzada iz serije '1001 noć' u martu je dobila drugo dete s 49-godišnjim glumcem Halitom Ergenčom kog pamtimo po ulozi Sulejmana. Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema nikakvih naznaka problema te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Prelepa Hurem čeka drugo dete – Nagađanja o ocu ne prestaju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Aug 1, 2020 at 5:48am PDT

Kako navode pojedini turski mediji, supružnici su na korak od odluke da stave tačku na dugogodišnji brak. - Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete, jer misli da je prestar, a njegova supruga nagovarala ga je na to dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sad oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zvanično rastati. - Rekao je izvor blizak paru.

Zašto je za neke glumice serija “Sulejman Veličanstveni” bila presudna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Jan 4, 2020 at 4:39am PST

Navodno se 50-godišnji Halit već interesuje za drugu ženu, a prema navodima turskih medija reč je o veoma popularnoj glumici, koja važi za jednu od najvećih mladih talenata turske.

- Nedostaje mu strast i žar, a supruga ga odbija. Jednostavno, nema više hemije, ona se uopšte ne trudi to da popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi. - rekao je izvor.

Berguzar Korel dobila drugog sina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Nov 19, 2019 at 1:28am PST

Mnogi su glumca zbog toga osudili te na njegov račun uputili brojne uvrede. - Da, najlakše je otići kada je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje potrebe i apetite. Jako jadno. - Napisala je njegova donedavno obožavateljka, koju je neizmerno razočarao.

Halit Ergenč i Berguzar Korel: Kako se Sulejman i Šeherezada provode na letovanju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Aug 7, 2020 at 11:19am PDT

Naredni dani doneće nam nadamo se konkretnije informacije o popularnom paru koji se prvi put suočava sa ozbiljnijom krizom u svom braku.