Nema govora o razvodu: Kim i Kanje odlučili da ljubavi pruže još jednu priliku! (foto)

Autor:

30.09.2020 16:00

Foto:

Foto:



Popularni reper Kanje i njegova supruga Kim žele da nastave da se bore ljubav!

Kim i Kanje razvod su ostavili po strani. Iako su svetski mediji prenosili da je u njihovom domu kriza zbog bipolarnog poremećaja sa kojim se Kanje godinama bori, čini se da je ljubav ipak pobedila.

Naime, Kim je i otvoreno govorila da par prolazi kroz veoma težak period, ali nikada nije bila spremna da odustane od repera, koji je njena najveća ljubav.

Izgleda da je ovog puta i Kanje uvideo svoju grešku, svoju suprugu Kim obasipa pažnjom i trudi se da joj pruži ljubav koja je u prethodnom preiodu utihnula. Sudeći po njegovoj poslednjoj objavio na Tviteru, vratio se stari Kanje, koji je za Kim priređivao neverovatno dirljiva i romantična iznenađenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We Are Young Dreamers 🖤 (@young_blog) on Jul 18, 2020 at 11:09pm PDT

Kim i Kanje potpuno su prekinuli sva nagađanja o razvodu, a sada se oboje istinski trude da poprave svoj odnos i učvrste brak. Na Tviteru Kanje je objavio fotografiju postavljenog stola na otvorenom. Naime Kim i on večerali su pod zvezdama, ispred velikog šatora. Romantična večera na kojoj će jedno drugom posvetiti pažnju, paru je neophodna, s obzirom da im društvo svakodnevno prave četiri mališana, koja su centar njihovog sveta.

Stigla prinova u klan Kardašijan: Kim i Kanje objavili srećnu vest (foto)

Kim je na svom Instagram profilu takođe podelila fotografije svoje divne porodice, na kojima se videlo da je Kanje zaista opet onaj stari. Proveo je dan igrajući se sa svojom decomc, u društvu voljene supruge.

Kanje Vest u sukobu sa Kardašijanima: Reper želi razvod, Kim moli za razumevanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 29, 2020 at 6:11am PDT

Uz fotografiju popularna rijaliti zvezda stavila je i interesantan opis.

- Kako mi se ovoliko posrećilo? - I na taj način demantovala sve glasine o napetim odnosima sa suprugom.