Deca najviše pate - Klunijevima ne pomaže ni profesionalna pomoć, razvod sve bliži?

Autor:

01.10.2020 14:20

Foto:

Foto:



Odnos između Amal i Džordža sve je gori!

Da im je brak na ivici provalije, strani mediji pišu već neko vreme, međutim holivudski zavodnik 59-godišnji Džordž Kluni i njegova supruga 42-godišnja Amal Alamuddin i dalje se nisu zvanično oglasili povodom glasina u medijima. Ipak to ne sprečava razne anonimne izvore, navodno bliske paru da u javnost neprestano iznose nove detalje njihovog, kako tvrde srušenog odnosa.

Džordž Kluni nastavio da izluđuje suprugu – Amal je ljubomorna na latino divu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George And Amal Clooney (@about__clooneys) on Dec 5, 2019 at 2:55am PST

jedna od poslednjih takvih tvrdnji dolazi nam iz magazin New Idea, koji u fokus lošeg odnosa supružnika stavlja njihove trogodišnje blizance Ellu i Aleksandra. Naime, kako prenosi spomenuti mediji, par se već neko vreme svađa zbog dece i razlike u pogledu odgajanja istih, a stvari su se toliko pogoršale da im više ni odlasci kod bračnog savetnika ne pomažu.

- Tokom jedne od terapija, Amal nije mogla da se suzdrži, te je skočila i napala Džordža kako nikada ne obraća pažnju na ono što ona kaže, potom je besno napustila prostoriju. To je bila kap koja je prelila čašu. - Ispričao je neimenovani izvor za strani tabloid objašnjavajući kako par trenutno odlazi na terapije jer nikako ne mogu da se usaglase gde će im deca pohađati školu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George And Amal Clooney (@about__clooneys) on Nov 6, 2019 at 6:02am PST

Prema navodima istog izvora, glumac želi da porodica ostane u Kaliforniji jer želi da se njegova deca školuju u Americi. Međutim njegovo supruzi to ne odgovara te ih ona u budućnosti vidi na prestižnim školama u Engleskoj. Upravo zbog toga Amal je navodno insistirala na selidbi dok je Džodžu ta ideja i dalje nezamisliva. Cela situacija stvara dodatne tenzije i napetost između supružnika, koji su u braku od 2014. godine, pa u porodičnoj kući ne vlada najbolja atmosfera zbog čega, kako zaključuju iz spomenutog medija najviše ispaštaju upravo deca - Ella i Aleksander.

Amal i Džordž Kluni: Kraj ljubavi?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by George And Amal Clooney (@about__clooneys) on Dec 11, 2018 at 11:29pm PST