Porodica Kenedi vraća se na političku scenu - Naslednik tragično preminulog američkog predsednika hrabro korača ka uspehu!

Autor:

02.10.2020 11:05

Foto:

Foto:



Unuk ubijenog američkog predsednika Džona F. Kenedija, Džek Skolsberg održao je zapažen govor na konvenciji Demokratske stranke i privukao pažnju ne samo poreklom i izgledom, nego i razuzdanim ljubavnim životom!

Uoči američkih izbora ukleta dinastija Kenedi ubacila je još jednog svog člana u političku arenu. Džon B. Kenedi Skolssberg,  jedini unuk ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija, održao je zapažen govor tokom virtualno održane konvencije na kojoj je Džo Biden službeno postao demokratski predsednički kandidat.

Američku javnost trenutno manje zanima šta 27-godišnji Džek govori, više su fokusirani na njegov izgled i poreklo. Osim što je zgodan dečko, frapantno je koliko liči na svog pokojnog ujaka Džona Kenedija juniora, kog je nacija oplakivala 1999. kada je u 38. godini poginuo u avionskoj nesreći.

Amerikanka traži DNK analizu: Džon Kenedi i Merilin Monro su imali ćerku?

Mladić već poseduje zavidno obrazovanje, a uprkos svojim godinama bavio se raznim poslovima..

Diplomirao je istoriju i japanski jezik na Jejlu, nastavio je školovanje na Harvardu, objavljivao članke za neke od vodećih američkih novina, gostovao u političkim emisijama, odigrao sporednu ulogu u kriminalističkoj seriji.. Sve u svemu ništa posebno, ali njegov pedigre latentno podstiče maštu Amerikanaca koji se s nostalgijom prisećaju vremena kada je naciju vodio tragično preminuli predsednik.

Misterija koja traje 53: Da li bi svet izgledao drugačije da Džon F. Kenedi nije ubijen?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Schlossberg (@jackuno) on Aug 3, 2018 at 4:42am PDT

U svom debitantskom govoru na konvenciji Demokratske stranke Džon Skolsberg zaigrao je na tu kartu i bez ustručavanja iskoristio najpoznatiji citat svog dede. - Ne pitajte šta vaša zemlja može da učini za vas, pitajte šta vi možete da učinite za svoju zemlju.

Mlađi Kenedi se svojim vršnjacima najčešće obraća putem Instagrama, gde rado objavljuje pošalice  i šaljive fotografije. Omiljeni sportovi su mu jedrenje, veslanje na dasci i pecanje velikih morskih riba. Ženskom delu Džekove publike utešna je vest da još nije oženjen niti je u ozbiljnoj vezi.

Spekulisalo se da je njegova 'tiha patnja' manekenka Kendal Džener, ipak za sada ni jednu vezu nije objavio u javnost!

Kao i njegov deda, Kenedi mlađi prilično voli žene, te vrlo rado švrlja, sklonost ka tome možda im je u genima. Sve dok ne bude dublje zagazio u politiku, mladom Džeku takvi gresi biće oprošteni, ali verujemo da će kada se ustali u vrhu američke politike morati itekako da poradi na svom ponašanju.

Genetski predodređeni za uspeh: Gde su i čime se bave unuci Džona i Džeki Kenedi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jack Schlossberg (@jackuno) on Aug 8, 2017 at 8:08am PDT