Novo lice TV Prve: Ko je voditeljka koja će zameniti Jovanu Joksimović? (foto/video)

Autor:

02.10.2020 12:21

Foto:

Foto:



Nakon velikog skandala koji je pratio povlačenje Srđana Predojevića i Jovane Joksimović sa televizije Prva, posle Filipa Čukanovića koji je definitivno jedan od njihovih naslednika, domaći mediji izveštavaju da će u narednim danima novi voditeljski par biti kompletiran.

Naime, ako je verovati domaćim medijima, Jovanu Joksimović u jutarnjem programu trebalo bi da zameni Marijana Tabaković, koja će zajedno sa Filipom činiti novi voditeljski tandem Jutarnjeg programa TV Prva. Iako će usko sarađivati oni navodno neće voditi Jutarnji zajedno, već će se smenjivati po danima. Iako do sada nije imala iskustva u ovakvoj vrsti emisija, Tabakovićka je sa mnogo uspeha vodila porodični magazin '150 minuta' takođe na Prvoj televiziji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Tabakovic (@maryjanetabak) on Sep 23, 2020 at 4:26am PDT

Neimenovani izvor za domaće medije istakao je da je uredništvo Prve televizije zadovoljno kako se Marijana snalazi ispred kamere, te su nakon što je uspešno vodila pomenutu emisije odlučili da je nagrade ni manje ni više već - Ulogom voditelja u Jutarnjem programu!

- Odlično se snašla ispred kamera, pa je uredništvo Prve rešilo da je stavi u jutarnji program umesto Jovane Joksimović. Osim što će voditi emisiju, Marijana će biti i jedan od urednika Jutarnjeg Iza sebe ima bogato novinarsko iskustvo, tako da čelnici televizije veruju da će ova rokada biti pun pogodak. - Prenosi Kurir.

Ko je Filip Čukanović, mladi voditelj koji je ‘skinuo’ Jovanu i Srđana sa trona?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Tabakovic (@maryjanetabak) on Apr 24, 2020 at 2:39pm PDT

Marijana Tabaković i njeno omiljeno Tv lice, koga nova voditeljka Jutarnjeg programa najviše ceni?

Podsetimo, u jednom intervju koji je Marijana Tabaković dala svojevremeno za Novosti, na pitanje o omiljenom televizijskom licu bez razmišljanja je odgovorila. Pa se naslućuje da je upravo Maja Nikolić koju je voditeljka navela jedan od uzora novog zaštitnog lica jutarnjeg programa.

- Ima ih više, ali izdvojiću Maju Nikolić, voditeljku koja gledaocima RTS jutarnji program čini vrlo prijemčivim i toplim. - Istakla je Tabakovićka.

Jutro bez njih neće biti isto – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili su TV ‘Prva’!