Sudbina vodi igru: Dragana Mićalović udaje se na proleće!

Autor:

02.10.2020 19:45

Foto:

Foto:



Mlada glumica Dragana Mićalović trenutno je u fazi života kada joj apsolutno sve ide od ruke, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu.

Zvezda serije 'Igra sudbine' odlučila je da svoju dugogodišnju vezu sa Stevanom Purićem podigne na viši nivo, te će izgovoriti 'sudbonosno da'. partneri su svadbu planirali za proloće naredne godine, u nadi da će se epidemiološka situacija značajno smiriti, te da će bez velikih ograničenja uspeti da organizuju gala proslavu, saznaje Kurir.

Ljubav je njen najveći pokretač: Dragana Mićalović otkrila zašto dečka krije od javnosti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Sep 17, 2020 at 11:43am PDT

Osim što joj je uloga popularne Une u pomenutoj seriji donela ogromnu popularnost, trenutno je zaokupljena i sa nekoliko drugih projekata. Međutim Dragani isto tako odlično ide i u drugim sferama života. Kako smo već napomenuli prelepa mlada glumica i njen izabranik, biznismen Stevan Purić doneli su zajedničku odluku povodom njihovog venčanja naredne godine, a plan je da se ceremonija održi na proleće.

Izvor blizak paru, otkrio je za Kurir da Dragana i Stevan planiraju da najpre obave crkveno venčanje na kome će prisustvovati samo bliska porodica, a posle bi organizovali glamurozno gala veselje u jednom od eminentnih beogradskih restorana na otvorenom, gde bi obavili i građansko venčanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Sep 13, 2020 at 11:08am PDT

Srećni par svoju vezu otpočeo je na leto prošle godine, kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Nisu ni pretpostavili da će se upravo taj slučajni susret pretvoriti u večnu ljubav, ipak sudbina se poigrala sa njima na veoma lep način. Ljubav je istog trenutka planula, a par je pre skoro godinu dana otpočeo zajednički život. Upravo im je to bio pokazatelj da ne treba da gube vreme, jer je očigledno da se neverovatno slažu te funkcionišu zajedno.

Dragana Mićalović: Modrice kao mera dobrog odmora

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Sep 4, 2020 at 11:12am PDT

Oni se za sada nisu zvanično oglašavali povodom ovih nagađanja, te ćemo ipak morati da sačekamo pre nego što im čestitamo, ali nema sumnje da će biti zaista upečatljiv par!