Bruklin Bekam sigurno korača očevim stopama: Ovekovečio ljubav sa svojom budućom suprugom?

Autor:

06.10.2020 11:26

Foto:

Foto:



Model i fotograf zaljubljen je u svoju izabranicu i to ne krije, ovog puta odlučili su da naprave i porodičnu reklamu za nove ruževe koje je proizvela njegova mama, tom prilikom je otkrio i novu tetovažu koja je zaintrigirala obožavatelje.

Prvi sin Bekamovih Bruklin Bekam sigurno korača očevim stopama, barem ako je suditi po ljubavi prema tetovažama. Za svoju 21 godinu ima već impresivnu kolekciju od 20 tetovaža, a najnovija koju je nehotice otkrio na Instagramu oduševila je brojne obožavaoce.

Porodica na okupu: Bruklin Bekam u društvu devojke i roditelja proslavio rođendan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Oct 4, 2020 at 2:01pm PDT

U preslatkoj objavi, gde Bruklin šminka svoju izabranicu Nikol Pelts, vidljivo je kako na vratu ima novu tetovažu, ženskih očiju. Dok on pažljivo nanosi ruž na usne, Nikol se skoncentrisala da se ne bi nasmejala i pritom ima sanjiv pogled u daljinu, baš kao i oči na Bruklinovoj tetovaži.

Fanovi su odmah zaključili da je najnoviji ukras na Bruklinovom telu posvećen upravo Nikol.

- Bože, da li su to njene oči na tvom vratu. - Samo je jedna u nizu komentara, kojima su pratioci zasuli najstarijeg sine Dejvida i Viktorije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Sep 12, 2020 at 4:27pm PDT

Ruž kojim je mladić pažljivo šminka izabranicu, naravno, deo je nove kolekcije ruževa Viktorije Bekam, koja je bivša pripadnica grupe Spice Girls, nazvala po svom nekadašnjem nadimku.

- Posh se vratila. - Kratko je napisao Bruklin uz objavu, aludirajući na ime nove kolekcije svoje majke.

Dejvid i Bruklin Bekam: Kakav otac, takav sin (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Jul 11, 2020 at 6:26am PDT

Zaljubljeni par ne krije svoju ljubav, a vrlo često sa pratiocima i podele neke emotivne momente.

Zaljubljeni Nikol i Bruklin ne skrivaju nežnosti i veoma često objavljuju romnatične posvete jedno drugom. Otkako su u julu objavili veridbu krenula su nagađanja o njihovom budućem venčanju.

Zabrinuo roditelje: Bruklin Bekam u svađi s devojkom, reagovalo obezbeđenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Jul 11, 2020 at 6:26am PDT

Tako su se navodno Viktoria i Dejvid posvetili planiranju svečanog trenutka, koji bi se mogao pretvoriti u najveće venčanje poznatih u ovoj deceniji. Šuška se da su bacili oko na prestižnu lokaciju - katedralu Sv. Pavla u Londonu, gde bi samo za ceremoniji trebalo izdvojiti pozamašnu sumu novca. Osim nagađanja o budućem raskošnom venčanju, pojavile su se i teorije da se mladi par već verio, na tajnoj, skromnoj ceremoniji - što zbog pandemije što zbog mladenačke netrpljevosti.

Ove spekulacije podstakla je objava koju je na Instagramu podelila mama Viktoria, ali i sama Nikol, a na kojima se vidi kako Bruklin nosi zlatni prsten nalik burmi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Apr 10, 2020 at 9:30am PDT