Svađa između braće dostiže vrhunac: Hari i princ Vilijam konačno će se naći oči u oči?

Autor:

07.10.2020 10:45

Foto:

Foto:



Nikako da pronađu zajednički jezik, da li će cela situacija kulminirati potpunim urušavanjem odnosa?

S obzirom na to da se već duže vreme piše o tome, svađa između britanskih prinčeva Vilijama i Harija poznata je svima. Iako su mnogi pomislili kako je sada napokon stiglo primirje, stigao je nastavak.

Kako je priča uistinu zanimljiva širokoj javnosti, stručnjak za kraljevsku porodicu Rober Lejsi je celu priču odlučio da predstavi u novoj knjizi 'Battle of brothers: William and Harry - The inside story of a fammily in Tumult'. Uz sve što je u njoj otkrio, govori i o tome kako je Vilijam odbio ručati s mlađim bratom ranije ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by William&Catherine (@familyofwilliamandcatherine) on May 31, 2020 at 1:16pm PDT

Prema njegovim rečima, kraljica Elizabeta je nešto pre nego što su Hari i Megan napustili porodicu sazvala porodični ručak, na koji stariji princ nije hteo da dođe. - Kraljica je predložila da se tog popodneva porodica okupi na ručku pre njihovog vleikog odlaska, ali je Viliam odbio poziv svoje bake. - Piše Lejsi u knjizi i dodaje da je rekao kak oće se pojaviti na službenom sastanku, ali ne i na porodičnom druženju. - hteo je da razgovara isključivo o poslu.

Koliko je sve intenzivno u njihovom odnosu, upravo potvrđuje i ova činjenica da se Vilijam usudio da odbije ni manje ni više kraljicu.

Hari i Vilijam: Britanski prinčevi razgovarali sa okupljenima ispred dvorca Vindzor (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebitchy (@celebitchyofficial) on Oct 5, 2020 at 9:27am PDT

Inače, pre nekoliko dana se pisalo o tome kako je princ na izmaku snaga. Naime sa suprugom Kejt navodno planira da poseti Los Anđeles, gde će se napokon suprotstaviti mlađen bratu i njegovoj supruzi Megan.

- Megan i Hari su mu stali na žulj, ne može više da trpi to. - Rekao je nedavno izvor blizak kraljevskoj porodici. Prema svemu sudeći stariji kraljveski par se nikako ne miri sa činjenicom da je Hari zbog supruge i sina izdao celu porodicu.

Prinčevi Hari i Vilijam: Poslednji razgovor s majkom zauvek će nas proganjati

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Stepsister (@theroyalstepsister) on Aug 30, 2020 at 8:19am PDT