Trač ili istina: Razvode se Marija Bergam i Radivoje Bukvić?

Autor:

07.10.2020 12:32

Foto:

Foto:



U domaćim medijima danas se pojavila vest o navodnom krahu dugogodišnje ljubavi između Marije Bergam i Radivoja Bukvića.

Naime popularni glumački par Marija Bergam i Radivoje Raša Bukvić nakon pet godina odlučili su da svoje živote nastave odvojeno. Kako izveštavaju domaći mediji, uzrok kraha dugogodišnje ljubavi su navodna neslaganja te različiti stavovi. Ipak, dogovorili su se da ostanu u prijateljskim odnosima pre svega zbog svog sina.

Ako je verovati domaćim medijima, oni su celokupnu situaciju držali u tajnosti neko vreme, ali su na kraju ipak odlučili da se povere najbližim prijateljima. Njihov rastanak se navodno dogodio početkom godine.

Glumica Marija Bergam: Porodica je moje uporište

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Jun 3, 2019 at 2:10pm PDT

- Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želelli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne rasprave, prosto, sa vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom tenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je sve to delovalo idiličnu, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijatlejskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili. - Otkriva izvor za Blic, navodno dobro upućen u situaciju, te dodaje da je poznati glumac napustio porodični dom.

- Raša se odselio, a Marija je ostala u stanu u kom su pre živeli. Naravno sin im je na prvom mestu i zbog njega su rešili da sve to ide mirnim putem. Već neko vreme pričaju o razvodu, svi njihovi najbliži to znaju, tako da to više nije tajna. Dosta su vagali, razmišljali, teška je to odluka. Ne znam samo da li je sve to papirološki sređeno pa da su zvanično razvedeni. - Zaključio je izvor za Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Feb 23, 2018 at 2:59pm PST

Povodom ovih informacija domaći mediji kontaktirali su Mariju. Ona je delovala prilično zbunjeno pitanjem o razvodu, te je odgovorila:

- Još nismo, mislim, mi se nismo... ne znam zbog čega vam je to interesantno da pišete. Nismo se razveli, ali nemojte da pišete na tu temu, jer zaista ne želim da pričam o nečemu što se ne dešava. - Izjavila je ona za Blic, dok je Radomir bio dosta kraći i zatvoreniji.

- To je moja privatna stvar, to se vas ne tiče. To nisu teme o kojima možemo da pričamo, to su tračevi. - Poručio je.

Podsećanja radi, Marija i Raša venčali su se u jesen 2015. godine, u manastiru Gradac. Nekoliko meseci kasnije postali su roditelji divnog dečaka Danila.

Marija Bergam: Uživam u roditeljstvu i priželjkujem proširenje porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Jul 4, 2020 at 2:58am PDT

Veoma rano glumica Marija ostvarila se kao roditelj, već u 24-25 godini života, što je danas retkost pogotovo među mladim glumicama koje 'jure' karijeru. Nedavno je za Gloriju istakla da od supruga i kolege Radivoja Bukvića dobija veliku podršku.

- Uvek sam od porodice dobijala svu moguću pomoć i podršku, i na privatno i na profesionalnom planu. Slobodno mogu reći da je more uporište bilo i ostalo tu.

Marija Bergam za novu “Gloriju”: Navijam za proširenje porodice

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Bergam Official Page (@marijabergamofficial) on Jan 15, 2018 at 10:29am PST

Obzirom da je glumica ovako govorila pre samo nekoliko meseci, te nije bilo nikakvih naznaka nesuglasica u ljubavnom životu popularnog glumačkog para, pre donošenja bilo kakvog zaključka trebalo bi da sačekamo zvaničnu potvrdu. Ako je verovati domaćim medijima, razvod je blizu, ali za konkretne informacije ipak ćemo sačekati još malo.